Κοινωνία Τοπικά Νέα

21 κλίνες ΜΕΘ – Covid & 6 κλίνες ΜΕΘ non- Covid λειτουργούν στο ΠΓΝΑ

Σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Ρούφο, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης λειτουργούν πλέον και μετά την πρόσφατη προσθήκη των νέων κλινών ΜΕΘ, 21 κλίνες ΜΕΘ – Covid, 6 κλίνες ΜΕΘ non- Covid.

Παράλληλα σε περίπτωση που χρειαστεί, υπάρχει ο απαραίτητος σχεδιασμός λαμβανομένων όλων των μέτρων προστασίας για μη διασπορά του ιού, να μετατραπούν άμεσα σε κλίνες ΜΕΘ –covid, τμήμα των κλινών που λειτουργούν στην Στεφανιαία Μονάδα, καθώς και οι 4 κλίνες των χειρουργείων.

Πρόκειται για κλίνες ΜΕΘ πλήρως εξοπλισμένες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα (monitors, αναπνευστήρες κλπ), ενώ το προσωπικό που υπηρετεί, είναι απόλυτα ειδικευμένο σε ΜΕΘ.

Ο κ. Ρούφος ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν γίνει προσλήψεις επικουρικών ιατρών και νοσηλευτών και από την ερχόμενη Δευτέρα το Νοσοκομείο μας στελεχώνεται επι πλέον με νέους επικουρικούς ιατρούς των απαραίτητων ειδικοτήτων και νοσηλευτές, ενώ έπονται και άλλοι.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Συνελήφθη κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης ένας αλλοδαπός ο οποίος εισήγαγε πάνω από 3 κιλά ηρωίνης στην Ελληνική Επικράτεια

editor

Η συμμέτοχη του ξενοδοχείου Αthens Μarriott στο Νo Finish Line

admin

Παράταση 14 ημέρες για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και στην Περιφέρεια ΑΜΘ

editor