3 Οκτωβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεκίνησε η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ του Δήμου Ορεστιάδας

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζομένους, ξεκίνησε εχθές, Τρίτη 10/11/2020, η διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, από το «Βοήθεια στο Σπίτι» στις Δημοτικές Ενότητες Βύσσας, Τριγώνου και Κυπρίνου.

Υπενθυμίζεται ότι στη Δ.Ε. Ορεστιάδας η διανομή πραγματοποιείται με τηλεφωνικό ραντεβού και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Τηρώντας όλους τους κανόνες για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών, ο δήμος παραδίδει τα τρόφιμα πόρτα-πόρτα, στους δικαιούχους.

“Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Επιλέξαμε αυτή την διαδικασία, της διανομής κατ’ οίκον, προκειμένου οι ωφελούμενοι του προγράμματος να μην στερηθούν την πολύτιμη για εκείνους βοήθεια, αλλά και για να σεβαστούμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου Ορεστιάδας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

“Ψεκάστε όλες τις καλλιέργειες” – Αύξηση του δάκου στην Αλεξανδρούπολη

editor

Ιατρικός Σύλλογος Έβρου: Ανακοίνωση για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου ως “Αγονο Τύπου Α”

admin

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε Διακρατική Συνάντηση του προγράμματος RU:RBAN Second Wave στο Split 28-29 Σεπτεμβρίου, 2022

editor
03/10/2023 1:23