Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεκίνησε η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ του Δήμου Ορεστιάδας

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζομένους, ξεκίνησε εχθές, Τρίτη 10/11/2020, η διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, από το «Βοήθεια στο Σπίτι» στις Δημοτικές Ενότητες Βύσσας, Τριγώνου και Κυπρίνου.

Υπενθυμίζεται ότι στη Δ.Ε. Ορεστιάδας η διανομή πραγματοποιείται με τηλεφωνικό ραντεβού και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Τηρώντας όλους τους κανόνες για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών, ο δήμος παραδίδει τα τρόφιμα πόρτα-πόρτα, στους δικαιούχους.

“Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Επιλέξαμε αυτή την διαδικασία, της διανομής κατ’ οίκον, προκειμένου οι ωφελούμενοι του προγράμματος να μην στερηθούν την πολύτιμη για εκείνους βοήθεια, αλλά και για να σεβαστούμε τα μέτρα που έχουν ληφθεί, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου Ορεστιάδας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

ΟΠΕΚΑ: Πότε η καταβολή των επιδομάτων

admin

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού με στελέχη των βιομηχανιών Πλαστικά Θράκης και Lariplast

admin

Κορωνοϊός: Κατέληξε 58χρονη στην Αλεξανδρούπολη

editor