24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Επιστρέφουν οι αιμοδοσίες στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης

Επαναλειτουργεί καθημερινά η Δημοτική αίθουσα της Πινακοθήκης για τον κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να συνεχίσει να χαρίζει ζωή στους συνανθρώπους του μέσω της αιμοδοσίας.

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για να διευκολύνει τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα δημιούργησαν αίθουσας αιμοδοσίας στο χώρο που προορίζεται για την λειτουργία της πινακοθήκης του δήμου μας. Βρίσκεται στο χώρο που ήταν η παλιά βιβλιοθήκη στην οδό Τζαβέλλα 6 (το δρόμο που οδηγεί από τη λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Ελευθερίας και το σιδηροδρομικό σταθμό στο λιμάνι).

Η μετάγγιση αίματος και παραγώγων του είναι απαραίτητη για να κερδίσουν τον αγώνα για ζωή πολλοί συνάνθρωποί μας. Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνεύσει. Να πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση.

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του νέου ιού SARS-CoV-19 και την προστασία της υγείας των αιμοδοτών.

Περιμένουμε όλους τους τακτικούς αιμοδότες, αυτούς που ξεχάστηκαν και αυτούς που θέλουν να δώσουν για πρώτη φορά, στο χώρο της νέας πινακοθήκης, τις καθημερινές από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Παράλληλα θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της Αιμοδοσίας εντός του νοσοκομείου.
Η έναρξη αιμοληψιών θα γίνει την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

ΩΡΑΡΙΟ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
8.30-14.30 όλες τις ημέρες εκτός Σαββάτου
17.30-20.30 Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή, Αργίες

Νέα Πινακοθήκη
8.30-14.00 όλες τις καθημερινές και το Σάββατο

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Εκδήλωση προβολής της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης στο Βελιγράδι

editor

Πρωτοχρονιάτικη συναυλία κλασικής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

editor

Βραβείο Νέου Επιχειρηματία, ΕΒΕΑ 2020

admin
24/04/2024 19:08