9 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Βρέθηκε εκμισθωτής και ξανανοίγει το αναψυκτήριο στο Σπήλαιο της Ορεστιάδας

Βρέθηκε τελικά εκμισθωτής και ξανανοίγει το πολύ γνωστό αναψυκτήριο “ΚΟΡΥΦΗ” που βρίσκεται στο χωριό Σπήλαιο Τριγώνου της Ορεστιάδας, το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσε.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ορεστιάδας κατά την συνεδρίαση της στις 27 Οκτωβρίου, ενέκρινε το Πρακτικό της δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 και με μοναδικό συμμετέχοντα τον Ηλία Ψειράκη, ο οποίος και αναλαμβάνει την εκμίσθωση και διαχείριση του αναψυκτηρίου για δέκα (10) χρόνια αντί ενοικίου 50 ευρώ τον μήνα.

Το Evros-news.gr είχε αναφερθεί με ρεπορτάζ του παλαιότερα στο συγκεκριμένο θέμα και επεσήμανε ότι εξαιτίας του κλειστού αναψυκτηρίου έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στο υπόγειο του, όπου βρίσκεται αρχαιολογική έκθεση με διάφορα ευρήματα της περιοχής. Μάλιστα το θέμα έθεσε προς συζήτηση  στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών-Είναι στο Χέρι μας” Σάκης Παπανδρέου και όπως αποδείχθηκε έφερε αποτέλεσμα. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης παραδέχθηκε το σοβαρό πρόβλημα και την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος της Έκθεσης, δεσμεύθηκε ότι αν βρεθεί επενδυτής να το νοικιάσει και να το λειτουργήσει θα καλυφθούν τα έξοδα για την αναμόρφωση της Αρχαιολογικής Έκθεσης-μουσείου από τον δήμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Οι Μητροπολίτες της Θράκης λένε “ΟΧΙ” στην αναβάθμιση και ενίσχυση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο

editor

Κορωνοϊός: Κατέληξε ασθενής που νοσηλευόταν στο ΠΓΝΑ

admin

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Delta: 868 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – 28 στον Έβρο

editor
09/06/2023 7:38