24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Κλειστά την ερχόμενη Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα της Αλεξανδρούπολης

Κλειστά θα παραμείνουν τελικά τα εμπορικά καταστήματα της πόλης την ερχόμενη Κυριακή 1 Νοεμβρίου, σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση  του εμπορικού συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου που έχει αναρτηθεί στην παρακάτω διαδικτυακή διεύθυνση και λόγω των τελευταίων εξελίξεων της πανδημίας Covid-19, όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά την προσεχή Κυριακή, 1η Νοεμβρίου 2020.

 

Ξεκινά για ακόμη μια χρονιά η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, με τους καταστηματάρχες να βρίσκονται «προ των πυλών».

Δεδομένου του ότι τα επίπεδα της κίνησης των καταναλωτών στην προηγούμενη ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο δεν ήταν απολύτως ικανοποιητικά, οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται για «γενναίες» μειώσεις στις τιμές, προκειμένου να δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται.

Η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για το έτος 2020 έχει οριστεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Ως ημέρα έναρξης του δεκαπενθημέρου εκπτώσεων του Νοεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας είναι η Κυριακή, 1η Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί πως τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή στις 01 Νοεμβρίου 2020.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία Θράκη

editor

Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Θράκη

editor

Έβρος: Χωρίς ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς – Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι της Λευκίμμης

editor
24/04/2024 9:23