Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σουφλί: Μεταφορά της σιδηροδρομικής γραμμής εκτός της πόλης, ζήτησε απ’ τον Γ.Κεφαλογιάννη ο δήμαρχος Π.Καλακίκος

Την μεταφορά της σιδηροδρομικής γραμμής εκτός του οικιστικού κορμού της πόλης του Σουφλίου, ζήτησε ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος από τον υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η συνάντηση του κ.Καλακίκου στο γραφείο του υφυπουργού στην Αθήνα, έγινε παρουσία του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου, ο οποίος και μεσολάβησε για την πραγματοποίηση της. Ο δήμαρχος του Σουφλίου τόνισε στον κ.Κεφαλογιάννη ότι πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα του δήμου και των δημοτών του. Όπως του εξήγησε μάλιστα, η ύπαρξη της σιδηροδρομικής γραμμής διακόπτει την συνέχεια του πολεοδομικού ιστού και εμποδίζει την ανάπτυξη της πόλης.
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών δεσμεύτηκε ότι θα το εξετάσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα υπάρξει σύντομα απάντηση στον δήμο Σουφλίου, ενώ όπως επεσήμανε, ο υπουργός Κώστας Καραμανλής αλλά και η Κυβέρνηση συνολικά, έχουν αποδείξει με τις χρηματοδοτήσεις τους από πέρυσι που ανέλαβε, ότι αντιμετωπίζει πολύ θετικά τα αιτήματα που υποβάλλει η δημοτική αρχή και εγκρίνει χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση των έργων που προτείνει.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται έως τις 30 Νοεμβρίου η λειτουργία σε δημοτικά, νηπιαγωγεία, βρεφονηπιακούς

editor

Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος: «Η Εκκλησία δεν θα ‘διαπραγματευτεί’ ποτέ τα θεμελιώδη της Πίστης μας»

admin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Υπεγράφη σύμβαση για την εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης και τηλε-εποπτείας του υδρευτικού δικτύου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

admin