25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έρχεται το «Μπάσκετ για κορίτσια στα σχολεία» στο κλειστό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης

Ώρα για προπόνηση και διασκέδαση ταυτόχρονα! Κορίτσια ετοιμαστείτε να δείξετε τις ικανότητές σας στο μπάσκετ! Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” θα πραγματοποιηθεί προπόνηση μόνο για τα κορίτσια.

Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου:

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνουν αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, ώρες 9.00 π.μ.-14.00 μ.μ.

Το πρόγραμμα με τον τίτλο “ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ” απευθύνεται σε αθλήτριες ηλικιακής κατηγορίας 8-13 ετών, που φοιτούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προπόνηση θα είναι ωριαία και θα περιλαμβάνει ατομική τεχνική, 3Χ3 και διαγωνιστικά παιχνίδια καλαθοσφαίρισης.

Γενικότερος σκοπός του προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης όσο περισσότερα κορίτσια ηλικίας 8-13 ετών γίνεται, καθώς επίσης να τους δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Χρήστος Μέτιος και Χριστόδουλος Τοψίδης θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή στην Περιφέρεια ΑΜΘ

editor

«Ασταμάτητος» ο Σταύρος Κελέτσης

admin

Βαμβακερός: Χωρίς υπηρεσίες των δομών Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Κοινότητας, ΚΑΠΗ οι πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης

editor
25/04/2024 11:37