25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Τοπικά Νέα

Το προπονητικό camp Beach Volley της Ε.Ο.ΠΕ. θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης

Αγόρια και κορίτσια ώρα για εξάσκηση! Το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά όμως οι προπονήσεις δεν σταματάνε για το τμήμα του beach volley της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης! Στον χώρο της δημοτικής πλαζ της Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενηθεί το προπονητικό camp BEACH VOLLEY για φέτος.

Αυτοί που μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι αγόρια και κορίτσια από την Περιφέρεια της Ένωσης (Θράκη & Αν Μακεδονία) που έχουν γεννηθεί τα έτη από το 2003 έως το 2009. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Οκτωβρίου 2020. Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και υπό την αιγίδα του Τμήματος Beach Volley της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε να διοργανώσει αυτό το προπονητικό camp Beach Volley.

Στο camp στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν 13 αθλητές και 29 αθλήτριες, τον χώρο των προπονήσεων θα τον επιβλέπει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Τίε Σαντάνα όπου και θα δίνει τις οδηγίες, και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Παναγιώτης Ζακυνθινου και έχει σκοπό την ανίχνευση ταλέντων μέσα από τις αθλήτριες και αθλητές των αναφερόμενων ηλικιών, αλλά ταυτόχρονα να προσελκύσει νέες και νέους στο όμορφο και ενδιαφέρον άθλημα του beach volley.

Οι προπονήσεις θα γίνουν σε ολιγομελή γκρουπ, διάρκειας μιάμισης ώρας έκαστο, στα δύο γήπεδα της δημοτικής πλαζ, από 12:30 μ.μ. μέχρι 17:30 το Σάββατο 17 Οκτώρβριου και από 10:30 π.μ. μέχρι 13:45 την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, χωρίς θεατές, τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid-19.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Νέα υπόθεση απάτης εξιχνιάσθηκε στην Ορεστιάδα – Ταυτοποιήθηκε η δράστιδα με τα λουλούδια!

editor

Δήλωση Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

editor

Ιδρύεται νέος σύλλογος στην Αλεξανδρούπολη: “Ηρόδικος ο Σηλύμβριος”

editor
25/04/2024 10:06