17 Μαΐου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Εκπέμπει SOS λόγω έλλειψης αίματος – Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν

-Στις 15 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία

Σοβαρό πρόβλημα με έλλειψη των υπεραπαραίτητων ποσοτήτων αίματος για τις ανάγκες του, αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, μετά την καραντίνα που επιβλήθηκε ως τις 8 Μαρτίου 2021 στις περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Ορεστιάδας και Νέας Βύσσας, ως επηρεαζόμενες από κρούσμα ελονοσίας περιοχές.

Γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι του απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, γιατί οι ανάγκες του Νοσοκομείου σε αίμα δεν μπορούν να καλυφθούν από τους υπόλοιπους εθελοντές αιμοδότες. Έτσι, στις 15 Οκτωβρίου διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου και καλούν όλο τον κόσμο που μπορεί να προσφέρει αίμα και δεν προέρχεται από τις αποκλεισμένες περιοχές, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να προσφέρει το πολύτιμο αυτό αγαθό, γιατί σώζει ζωές.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται τις άλλες ημέρες στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και να δίνουν αίμα, εφ όσον φυσικά προέρχονται από τις περιοχές του Διδυμοτείχου και του Τριγώνου, στις οποίες δεν έχει επιβληθεί αιμοδοτική καραντίνα.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Την εορτή του πολιούχου της πόλης μας, Αγ. Νικολάου τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος

admin

ΑΜΘ: Τι αποφασίστηκε για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

editor

Ορεστιάδα: Σύλληψη 58χρονου διωκόμενου με Εντάλματα Σύλληψης

admin
17/05/2022 17:25