20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Στο… αντάρτικο Λαμπάκης και παράταξη του – Διαμαρτυρία έξω από Δημαρχείο και Πολυκοινωνικό!!!

-Στο Πολυκοινωνικό να τους υποδεχθούν προσφέροντας… αυγά και ακτινίδια, που ακόμα αναζητείται που διατέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια
-Στα χνάρια… Δευτεραίου με αγώνα στους δρόμους κατά της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Στο… αντάρτικο βγαίνουν πλέον ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και η παράταξη του “Πόλη και Πολίτες”, αφού αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους και να γίνουν… Δευτεραίος και “Λαϊκή Συσπείρωση”, ακολουθώντας νέα αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στην δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη.

Αρχής γενομένης από τις 12 σήμερα το μεσημέρι και με αφορμή την δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα πραγματοποιήσουν αυτός και οι σύμβουλοι του συμβολική διαμαρτυρία μπροστά στο Δημαρχείο σήμερα στις 12:00, όπως ανακοίνωσαν επίσημα  με δελτίο Τύπου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια θα μεταβούν και έξω από τα γραφεία του Πολυκοινωνικού, για να διαμαρτυρηθούν. Για ποιο λόγο άραγε; Μήπως επειδή η νέα δημοτική αρχή δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει που διατέθηκαν οι τόνοι με τα ακτινίδια ή τα χιλιάδες αυγά που αναζητούνται ακόμα από τη νέα δημοτική αρχή αλλά και από αρμόδιες αρχές υπουργείων, όπως του Αγροτικής Ανάπτυξης που έστελνε από το 2016 έγγραφα ζητώντας εξηγήσεις;

Κανονικά θα πρέπει να τους περιμένει έξω από τα γραφεία η Πρόεδρος Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου με ένα δίσκο που θα έχει… αυγά και ακτινίδια, για την διάθεση των οποίων ακόμα αναζητούνται τα παραστατικά για να τους… κεράσει. Ιδιαίτερα τους πρώην Προέδρους Χρήστο Γερακόπουλο και Αντώνη Βαμβακερό που χειρίστηκαν τα ζητήματα αυτά.

Η ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” αναφέρει:

Διαμαρτυρόμαστε για τον εκ νέου ορισμό του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς.

Η παράταξή μας ανακοινώνει την πρόθεσή της να μην συμμετάσχει στην δια περιφοράς συνεδρίαση που έχει ορισθεί για την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να ορίσει εκ νέου Συνεδρίαση κατ΄ αυτό τον τρόπο, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν δαπανηθεί χιλιάδες ευρώ για την αγορά μηχανημάτων και ….δωρεάν εφαρμογών τηλεδιάσκεψης, αλλά και από τη στιγμή που οι πιο πρόσφατες είχαν ορισθεί δια ζώσης.

Αντ΄ αυτού οι σύμβουλοί μας θα πραγματοποιήσουν συμβολική διαμαρτυρία μπροστά στο Δημαρχείο σήμερα στις 12:00.

Θεωρούμε αδιανόητο να λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για το Δήμο Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής και να μην υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση ή συζήτηση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που αποτελεί τον πυρήνα της τοπικής Δημοκρατίας.

Αλεξ/πολη 28.9.2020

Από την παράταξη

«ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Βαγγέλης Λαμπάκης»

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Ευρεία σύσκεψη και επισκέψεις του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου στο Δήμο Προσοτσάνης

editor

Κυρ. Μητσοτάκης: Έκτακτο εφάπαξ βοήθημα 200-300 ευρώ στους συνταξιούχους που δεν πήραν αυξήσεις

editor

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες

editor
20/04/2024 4:13