Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Διδυμοτείχου συγκεντρώνει Είδη Πρώτης Ανάγκης για τους κατοίκους της Καρδίτσας

Το φαινόμενο του «Ιανού» ήταν ακραίο, κυρίως όσον αφορά στα ύψη βροχής, αρκετές περιοχές της Ελλάδας έχουν πληγεί και οικονομικά και πρακτικά καθώς οι πλημμύρες κατέστρεψαν ακόμη και τις κατοικίες των ανθρώπων από τις πληγείσες περιοχές.

Μέσα σε αυτές τις περιοχές είναι και η πόλη της Καρδίτσας όπου οι κάτοικοι απελπισμένοι μιλάνε για βιβλικές καταστροφές, μετά την επέλαση του “Ιανού”. Στο νερό χάθηκαν από καλλιέργειες μέχρι ζώα.
Ο Έβρος αν και μακριά από την Καρδίτσα βρίσκεται στο πλάι των κατοίκων! Ο Δήμος Διδυμοτείχου συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου, σήμερα ημέρα Πέμπτη 23, Παρασκευή 24 και την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 14.00μ.μ.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου, το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και η εθελοντική ομάδα ΑποΔίΔω συντονίζουν μια δράση αλληλεγγύης, με στόχο την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διαρκείας, για την στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία, κατοίκων της Καρδίτσας.

Προτεινόμενα είδη για συνεισφορά :
αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος (για παιδιά), κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια, πελτές τομάτας, είδη ατομικής καθαριότητας

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Εμπιστευτική έκθεση Frontex: Αναμένεται νέο κύμα μεταναστών στον Έβρο όταν η Τουρκία άρει τα μέτρα για τον κοροναϊό

editor

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη μέση του δρόμου!

admin

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα

admin