29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Διαμαρτύρονται οι μαθητές για την χρήση μάσκας στα σχολεία (video)

Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα που αφορούν το σχολικό περιβάλλον. Η “επέλαση” του κορονοϊού δεν σταμάτησε στην κοινωνία αλλά πέρασε και στο σχολικό προαύλιο, καθώς με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είχαν ως βασική κλίμακα την χρήση μάσκας στις σχολικές αίθουσες!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολεία τόσο γονείς όσο και πνευματικοί άνθρωποι εκδήλωσαν την δισαρέσκεια τους στα νέα μέτρα ζητώντας να “μείνουν οι μάσκες μακριά από τα παιδιά τους”! Μία εβδομάδα αφού άρχισε το νέο σχολικό έτος ήδη πραγματοποιήθηκε μία κατάληψη σε Λύκειο της Αλεξανδρούπολης με βασικό αίτημα των μαθητών την ΜΗ χρήση μάσκας στο σχολείο.

Σήμερα το πρωί η κάμερα του e-evros.gr κατέγραψε το  “ολοκαύτωμα” των μασκών από μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης. Αφού αρχικά οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης κατέληξαν στο Φάρο όπου και έκαψαν μάσκες, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

Το βασικό σύνθημα τους, γεμάτο ένταση: “Έξω οι μάσκες από το σχολείο” εκφωνήθηκε από πολλά στόματα καθώς εξέφραζαν την αγανάκτηση τους.

Οι εποχές που βιώνουμε απαιτούν μια ιδιαίτερη διαχείριση και καλό είναι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα για να “βγούμε” όσο το δυνατόν αλώβητοι από αυτήν την κατάσταση. Χρειάζεται να προχωρήσουμε μπροστά με ασφάλεια και προστασία και αυτό απαιτεί προσωπική προσπαθεία του καθενός για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλσμα.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δωρεάν rapid test από 24 έως 29 Οκτωβρίου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Έβρος: Εκδηλώσεις Αγροτουρισμού 2023 σε κτήματα λεβάντας, για δεύτερη χρονιά

editor

Ορεστιάδα: Στρατιωτικός αποπειράθηκε να βιάσει 14χρονο – Το θύμα τον γρονθοκόπησε, συνελήφθησαν και οι δύο

editor
29/03/2024 4:18