14 Μαρτίου, 2025
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων σε Μάκρη και Δίκελλα

Σε γρήγορους ρυθμούς έγινε ο καθαρισμός των ρεμάτων στην περιοχή της Μάκρης και των Δικέλλων για πολλούς λόγους.

Ο βασικός λόγος ήταν ο φόβος για την εκδήλωση πυρκαγιάς μετά από 11 εστίες πυρκαγιών που ξέσπασαν σε 10 ημέρες σε περιοχές του Έβρου.

Ολοκληρώθηκαν επομένως οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων σε Μάκρη και Δίκελλα, με έμφαση σε αυτά που είναι σε ζώνες υψηλής επικινδυνότητας και διέρχονται των οικισμών, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακης Ενότητας Έβρου.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι αφενός ο περιορισμός κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων, εκδήλωσης πυρκαγιάς και εστία μολύνσεως και αφετέρου ο εξωραϊσμός των περιοχών!

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Πάνω από 100 δήμαρχοι εξελέγησαν από την 1η Κυριακή. Στην πλειονότητά τους ήταν οι απερχόμενοι δήμαρχοι

admin

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες τώρα στην Εγνατία οδό

editor

28η Οκτωβρίου του 1940: 81 χρόνια μετά το «ΟΧΙ»

editor
14/03/2025 23:43