29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Στην κυκλοφορία για οχήματα δίνεται άμεσα η οδός Κύπρου – Το αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Στην κυκλοφορία για τα οχήματα δίνεται άμεσα και πάλι η… πολυσυζητημένη οδός Κύπρου, αφού η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με χθεσινή της απόφαση ενέκρινε την συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία αποτελούσε άλλωστε βασική προεκλογική δέσμευση της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη.

Η απόφαση που δεν χρειάζεται επικύρωση από το δημοτικό συμβούλιο και είναι άμεσα εφαρμόσιμη, πάρθηκε με ψήφους 6-3. Μειοψήφισαν ο Γιώργος Κουκουράβας, που ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών έπαιξε… πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο έργο το οποίο συγκέντρωσε πολλές αντιδράσεις, αλλά και ο Γιώργος Ουζουνίδης επίσης από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Μαζί τους συντάχθηκε και ο Κώστας Δουνάκης της παράταξης  του Βαγγέλη Μυτιληνού, αυτός όμως μάλλον για να… στείλει μήνυμα δυσαρέσκειας επειδή δεν έχει αξιοποιηθεί σε κάποιο σημαντικό πόστο, αν και ο ίδιος όπως και η παράταξη του “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” στηρίζουν τον κ.Ζαμπούκη.

Όλα αυτά φυσικά ελάχιστη σημασία και αξία έχουν, αφού η ουσία είναι πως η οδός Κύπρου θα χρησιμοποιείται και πάλι από τα οχήματα και θα μπορούν από την Λεωφόρο Δημοκρατίας να στρίβουν για την παραλιακή, δίνοντας μια ακόμα κυκλοφοριακή “ανάσα” στο κέντρο της πόλης. Η πεζοδρόμηση της άλλωστε που συγκέντρωσε έντονες διαφωνίες και αντιδράσεις, αλλά ο κ.Λαμπάκης τις προσπέρασε με τον γνωστό εγωισμό και αλαζονεία του, θεωρείται ένας από τους λόγους που ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης τον έστειλε στο… χρονοντούλαπο της αυτοδιοικητικής ιστορίας ως αντιπολίτευση και όλα δείχνουν πως εκεί θα παραμείνει πλέον.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

ΟΠΕΚΑ: Εγκρίθηκε η δαπάνη για την 5η δόση επιδόματος παιδιού

admin

Αλεξανδρούπολη: Ο σταθμός LNG και η σημασία του για την Ελλάδα

editor

Λοιπό επικουρικό: Αιτήσεις στο loipoepikouriko.moh.gov.gr για προσλήψεις σε νοσοκομεία

admin
29/03/2024 4:08