29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Υγεία

12 οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Νέα εισαγωγή ένας 62χρονος από την Ορεστιάδα

Ένας 62χρονος από την Ορεστιάδα είναι το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού που μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Η εισαγωγή του έγινε εχθές (03/09), μετά από τέσσερις συνεχόμενες ημέρες σταθερότητας, κατά τις οποίες στο νοσοκομείο δεν έφτασε κανένα νέο περιστατικό για νοσηλεία. Εχθές δόθηκαν και δύο εξιτήρια, σε έναν 48χρονο από τη Θάσο, μετά από νοσηλεία επτά ημερών, και σε έναν Σύριο πρόσφυγα ηλικίας 27 ετών, που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από αυτό του Διδυμοτείχου στις 22 Αυγούστου.

Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 12 ασθενείς με κορωνοϊό, από αυτούς οι επτά (7) βρίσκονται στη Μονάδα Covid-19, τρεις (3) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και δύο (2) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εν τω μεταξύ, εχθές ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 241 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων δύο στην περιφερειακή ενότητα Έβρου, ένα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας και τέσσερα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Related posts

Ροδόπη: Συνελήφθησαν 2 διακινητές με 15 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πλαστογραφία πιστοποιητικών

admin

Ξεχώρισε ο ΟΕΓΑ στους Περιφερειακούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής που έγιναν στη Θεσσαλονίκη

editor
29/03/2024 3:09