Κοινωνία Υγεία

12 οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Νέα εισαγωγή ένας 62χρονος από την Ορεστιάδα

Ένας 62χρονος από την Ορεστιάδα είναι το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού που μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Η εισαγωγή του έγινε εχθές (03/09), μετά από τέσσερις συνεχόμενες ημέρες σταθερότητας, κατά τις οποίες στο νοσοκομείο δεν έφτασε κανένα νέο περιστατικό για νοσηλεία. Εχθές δόθηκαν και δύο εξιτήρια, σε έναν 48χρονο από τη Θάσο, μετά από νοσηλεία επτά ημερών, και σε έναν Σύριο πρόσφυγα ηλικίας 27 ετών, που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από αυτό του Διδυμοτείχου στις 22 Αυγούστου.

Σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 12 ασθενείς με κορωνοϊό, από αυτούς οι επτά (7) βρίσκονται στη Μονάδα Covid-19, τρεις (3) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και δύο (2) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εν τω μεταξύ, εχθές ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 241 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων δύο στην περιφερειακή ενότητα Έβρου, ένα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας και τέσσερα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Related posts

Όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης για τον κορονοϊό

admin

Παρουσιάστηκε η Θρακιώτικη φορεσιά που θα φορούν οι Εύζωνες!

admin

Προεκλογική εκδήλωση με νόημα: Πάνω από 2.000 ρούχα για το Ιμάτιο της Εκκλησίας!

admin