19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Μυτιληνού στη νέα διοίκηση του δήμου Αλεξανδρούπολης;

Εξαιρετικά πιθανή είναι η συμμετοχή της παράταξης του Βαγγέλη Μυτιληνού Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση, στο νέο σχήμα του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Ο Βαγγέλης Μυτιληνός, πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διεκδίκησε το δήμο λαμβάνοντας το 9% ως ψήφο εμπιστοσύνης από το εκλογικό σώμα, την πρώτη χρονιά της διοίκησης του Γιάννη Ζαμπούκη, είχε ενεργό ρόλο στα του δήμου  μέσω του δημοτικού συμβουλίου, των επιτροπών, αλλά και της επανεκλογής του στη θέση του Ταμία της ΕΔΕΥΑ (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης).
Ο δήμαρχος φαίνεται ότι αναζητά επιπλέον στήριξη και διεύρυνση του δημοτικού σχήματος και εκ τούτου, προφανώς θα πλησιάσει και τον κ. Μυτιληνό, με τον οποίο έχει και καλές προσωπικές σχέσεις.

Το θέμα όμως είναι, όχι το πως θα αντιδράσει ο Βαγγέλης Μυτιληνός στην πρόταση, αλλά το με ποια θέση θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα προς το συμφέρον του δήμου. Η μία είναι στη ΔΕΥΑΑ. Αν η άλλη είναι η αντιδημαρχία Φερών;
Κάπου εδώ αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρον, καθώς ο Δημήτρης Κολγιώνης αντιδήμαρχος Φερών, διαμένει στις Φέρες, επί ένα χρόνο ασχολείται με τον αγροκτηνοτροφικό κυρίως τομέα του δήμου.

Υπομονή, λίγες μέρες ακόμη κι όλοι θα μάθουμε, ποιοι και πως θα μετέχουν στο νέο σχήμα διοίκησης.

Διαβάστε: Ανασχηματισμός με άρωμα Λαμπάκη στο δήμο Αλεξανδρούπολης;

Πηγή: Νέα της Θράκης

Related posts

Απετράπη η είσοδος σε 2.720 παράτυπους μετανάστες στον Έβρο

editor

Στ. Κελέτσης: Στόχος της πολιτικής μας είναι να μη χαθεί καθόλου χρόνος αλλά ούτε και ένα ευρώ

editor

Αυτοί είναι οι σταυροί που πήραν οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

admin
19/04/2024 5:12