19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Απίστευτο περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη: Άνδρας προσπάθησε να ασελγήσει σε 14χρονη

Στιγμές τρόμου έζησε μια 14χρονη στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη Δευτέρα καθώς λίγο έλειψε να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 8 περίπου το βράδυ η ανήλικη κοπέλα η οποία περπατούσε σε δρόμο κοντά στην περιοχή των Γυμνασίων αντιλήφθηκε ότι κάποιος την ακολουθεί. Αμέσως άρχισε να επιταχύνει το βήμα της αλλά ο άγνωστος άνδρας ξεκίνησε να  τρέχει και να την κυνηγάει κρατώντας  ένα μαντήλι στο χέρι και φωνάζοντας την χυδαίες εκφράσεις.

Η 14χρονη κατέφυγε σε πυλωτή της περιοχής και άρχισε να χτυπάει θυροτηλέφωνα περιοίκων προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ο δράστης όμως την εντόπισε και την στιγμή που προσπάθησε να την πλησιάσει ένας περαστικός άκουσε την κοπέλα να ζητάει βοήθεια και έτρεξε αμέσως να την βοηθήσει.

Ο 36χρονος όταν είδε τον γείτονα τράπηκε σε φυγή.  Σοκαρισμένη η ανήλικη κοπέλα πήγε μαζί με τους γονεί της στο αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλε το γεγονός. Λίγη ώρα αργότερα ο 36χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Νέα διαμερίσματα ΣΟΑ θα κατασκευαστούν στην Αλεξανδρούπολη

editor

Ξεκινούν και πάλι οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

admin

Die Welt: «Βιαστείτε να πάτε εκεί που είναι ακόμα φθηνές οι διακοπές στην Ελλάδα»

admin
19/04/2024 14:59