19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Το μεσημέρι στον Έβρο Μηταράκης, Χρυσοχοΐδης & Νέχαμερ

Σήμερα το πρωί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, υποδέχθηκε στις 08:30 στο γραφείο του την αυστριακή αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας, κ. Καρλ Νέχαμερ και στη συνάντηση συμμετείχε και ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας μετέβη στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη .

Στις 11:00 είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη, στο υπουργείο.

Οι κ.κ. Μηταράκης και Κουμουτσάκος, από κοινού με την αυστριακή αντιπροσωπεία και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν το μεσημέρι (15:30) με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις περιοχές Καστανιές και Φέρες στον Έβρο.

Τον περασμένο Μάρτιο η Αυστρία είχε αποστείλει στον Έβρο μονάδα των ειδικών δυνάμεων Cobra προς ενίσχυση των ελληνικών δυνάμεων.

Τέλος οι κ.κ. Μηταράκης και Κουμουτσάκος, μαζί με τον κ. Νέχαμερ και την αυστριακή αντιπροσωπεία, θα μεταβούν στη Χίο όπου, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας θα ενημερωθεί για το έργο της Ακτοφυλακής.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ο φράχτης του Έβρου ξανά στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου

editor

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με το Βρετανό Πρέσβη στην Αθήνα

editor

Πολεμικό Ναυτικό: Ο «εφιάλτης» του Ερντογάν! Πλοία και υποβρύχια «κλειδώνουν» Αιγαίο και Κρήτη

editor
19/04/2024 4:07