29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Λαζόπουλος: Να στηρίξει ο δήμος τους μαθητές και τις οικογένειές τους, όπως το πράττουν κι άλλοι δήμοι

Σε μία εφαρμόσιμη πρόταση, καθώς το παράδειγμα το δίνουν κι άλλοι δήμοι, προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για μία νέα πορεία Δημήτρης Λαζόπουλος

. Ο κ. Λαζόπουλος ⁶προτείνει να προμηθευτεί ο δήμος Αλεξανδρούπολης μάσκες που α παιτούνται για να καλυφθούν οι ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και να εξασφαλιστεί μέσω προσλήψεων εκπαιδευτικών η μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα, ύστερα και από τις εξελίξεις για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.
Σε δήλωσή του ο κ. Λαζόπουλος τονίζει:

Σήμερα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου,αποφάσισε την προμήθεια επαρκούς ποσότητας μασκών για το σύνολο των μαθητών και εκπαιδευτικών των δημόσιων σχολείων.
Η απόφαση αυτή υπογραμμίζει την προτεραιότητα που έχει πλέον για όλους το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, μπορεί να συμβάλει στην προστασία των μαθητών χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών τους.
Η συγκεκριμένη καλή πρακτική πρέπει να βρει μιμητή και τον δικό μας Δήμο και κάθε Δήμο, χωρίς να υποκαθιστά την υποχρέωση της πολιτείας για επιπλέον προσλήψεις εκπαιδευτικών, εξασφάλιση περισσότερων αιθουσών και μείωση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα.

Πηγή: Νέα της Θράκης

Related posts

Ένταξη και χρηματοδότηση απ’ το Πράσινο Ταμείο, του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης»

editor

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

editor

“Στρωμένο πιάτο” για τους Έλληνες εφοπλιστές – Φουλάρουν μηχανές για την μεταφορά LNG

editor
29/03/2024 15:41