25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Παράδοση 2 αυτοκινούμενων τρυγητικών μηχανών Optimumτης Pellenc απ’ την Agrotech S.A.

Μπαράζ παραδόσεων από την Agrotech S.A. που συνεχίζει την έντονη δράση της σε όλη την Ελλάδα, με την παράδοση δύο ολοκαίνουργιων αυτοκινούμενων τρυγητικών μηχανών Optimumτης Pellenc.
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Agrotechσε συνεργασία με αντιπροσώπους της κατασκευάστριας γαλλικής εταιρείας, εκπαίδευσαν και παρέδωσαν το ισχυρό αυτό μηχάνημα στο Κτήμα Σώκου, στις Ερυθρές Αττική και στο σταφυλοσυλλεκτικό συγκρότημα Νεμέας – Μιχάλης Πιπέρης – Κώστας Καρυώτηςστο Λεόντιο Νεμέας.

Το Optimumμε τον μοναδικό του σχεδιασμό λαμβάνει υπόψιν του τις ανάγκες της πολύ-λειτουργικής εργασίας. Η απόδοση του είναι άριστη με όλα τα παρελκόμενα της Pellenc ενώ έχει απαράμιλλη δυνατότητα περιστροφής στις άκρες του αμπελώνα με το σύστημα EasyTurn. Από την άλλη, με το πρωτοπόρο, καινοτόμο σύστημα εκραγισμού SelectivProcess, της Pellenc,επιτυγχάνεται ο τέλειος διαχωρισμός του καρπού από το τσαμπί.

Το μοναδικό, SelectivProcess, δεν συνθλίβει τον καρπό, τον διατηρεί άθικτο κατά την διαδικασία συγκομιδής ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για αμπελώνες που απαιτούντην άψογη συλλογή του σταφυλιού, όπως η συλλογή του με το χέρι, στοχεύοντας σε κρασί υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, σημειώνεται ότι το Optimum, συνεχίζει την διαδικασία συλλογής και διαχωρισμού του καρπού ακόμα και με υψηλή ταχύτητα. Στοιχείο που το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και το κατατάσσει πρωτοπόρο.

Ειδικότερα, είναι η μοναδική μηχανή στον κόσμο που δουλεύει το σύστημα εκραγισμού με ταχύτητα υψηλότερη των 5km/h.κρατώντας σταθερή απόδοση. Εκεί που άλλες μηχανές χρειάζονται αισθητή μείωση της ταχύτητας τους και δεν εγγυώνται την σταθερότητα της εργασίας τους.Επιπροσθέτως, είναι σχεδιασμένο για γρήγορη και άνετη διαδρομή με εξαιρετικά γρήγορες υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις.

Σημαντικό ρόλο, σε αυτό παίζει η ύπαρξη ενός εύχρηστουone-touch πάνελ, εικονογραφημένο έτσι ώστε να μην χρειάζεται χρήση κάποια γλώσσας, καθώς και ενός πολυχρηστικού χειριστηρίου Joystick. Από το πάνελ, επιλέγεται η εκάστοτε ενέργεια που ζητά ο χρήστης και εφαρμόζεται εύκολα και απλάαπό το χειριστήριο. Οικονομικό, καινοτόμο άνετο, ασφαλές, τεχνολογικά ανεπτυγμένο,εύκολο στην χρήση και την εκμάθηση του,είναι ότι χρειάζεται κάθε επιχείρηση, εκτελώντας όλες τις εργασίες στον αμπελώνα άκοπα και σε χρόνο ρεκόρ.

Η Pellenc ιδρύθηκε το 1973, κατασκευάζει εργαλεία για το γεωργικό τομέα, τους χώρους πρασίνου, τους Δήμους και τις Κοινότητες, με σκοπό να απλουστεύσει την ανθρώπινη εργασία, αυξάνοντας συγχρόνως την παραγωγικότητα. Οι εργαζόμενοι της Pellenc υπηρετούν με αφοσίωση τις αξίες της αριστείας και σχολαστικότητας στην εργασία τους και εργάζονται με πάθος στο σχεδιασμό, την παραγωγή και το μάρκετινγκ εργαλείων στη πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας.

Τέλος, Η Pellenc εφαρμόζει σύστημα αειφόρου ανάπτυξης με στόχο να περιορίσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία ενσωματώνει “πράσινη” τεχνολογία, αυξάνοντας τις ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών ώστε να πληρούνται οι προδιαγραφές της αειφόρου ανάπτυξης όσο δυνατόν περισσότερο. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αναπτύχθηκαν νέοι τρόποι κατασκευής καινοτόμων μπαταριών που προσφέρουν ακόμα περισσότερα οφέλη. Σε σύγκριση με την βενζινοκίνηση, επιτυγχάνεται μηδενική εκπομπή ρύπων στο περιβάλλον, πιο ευέλικτα ελαφριά μηχανήματα που μειώνουν το κόστος λειτουργίας με σεβασμό στον χρήστη και στον καρπό

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Διδυμότειχο: Δεν θα λειτουργήσει φέτος η σχολή Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο

editor

Ξάνθη: Σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

editor

Μαυρίδης: “Αναμένουμε την επίσκεψη του Χρυσοχοΐδη στο δήμο μας”

editor
25/04/2024 1:18