19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Διδυμότειχο: Διευρυμένο δημοτικό συμβούλιο απόψε, με θέμα τη Νοσηλευτική Σχολή

Η Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου και οι προτάσεις, προοπτικές, αλλά και άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, θα βρεθούν στο επίκεντρο του διευρυμένου Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου, το οποίο έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 7.30 μ.μ.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από την αποδοχή του δεύτερου κατά σειρά αιτήματος του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” της μείζονος αντιπολίτευσης και του επικεφαλής της Χρήστου Τοκαμάνη, από τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. Άλλωστε δεν έχει ενημερώσει επίσημα ως τώρα, για τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Παιδείας τον Ιούλιο, με τον αρμόδιο υτφυπουργό Βασίλη Διγαλάκη.

Ο κ.Χατζηγιάννογλου αναμένεται επίσης να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους και όσους ακόμα θα παραστούν, για τα αποτελέσματα της προχθεσινής επίσκεψης του στην Θεσσαλονίκη  όποιυ βρέθηκε με τον βουλευτή Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη και συναντήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ανεξάρτητης Αρχής για την Ανώτατη Εκπαίδευση και πρώην Πρύτανη του ΑΠΘ, Περικλή Μήτκα! Η συγκεκριμένη Αρχή είναι αρμόδια και εισηγείται – γνωμοδοτεί για την σκοπιμότητα -βιωσιμότητα και την λειτουργία των 37 σχολών της Ανώτατης Εκπαίδευσης. ανάμεσα τους και της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ ετοιμάζεται έγκαιρα από τώρα, για τους… αποχιονισμούς στον Έβρο

editor

Γ. Οικονόμου: Εφαρμογή θα προειδοποιεί τους αγρότες για επερχόμενο παγετό

editor

Τ. Θεοδωρικάκος: 1.000 μετανάστες καθημερινά προσπαθούν να μπουν από τον Έβρο

editor
19/04/2024 22:47