28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: Άμεση διακομιδή 20χρονης ασθενούς από σκάφος του Λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η διακομιδή μιας 20χρονης ασθενούς, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας του νησιού ότι η 20χρονη έπρεπε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έτσι το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού την παρέλαβε από το λιμάνι της Καμαριώτισσας και την μετέφερε στο αντίστοιχο της Αλεξανδρούπολης.

Εκεί την περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο έγινε άμεσα η διακομιδή της στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης. Ένα ακόμα περιστατικό που επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα ύπαρξης ειδικού σκάφους για τις διακομιδές από την Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη. Η χθεσινή εξαγγελία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη ότι προγραμματίζεται κάτι τέτοιο είναι σίγουρα προς την θετική κατεύθυνση.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Περισσότερα από 2.000 στελέχη του ερασιτεχνικού αθλητισμού αγκάλιασαν δυναμικά τον α’ κύκλο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και πιστοποίησαν την ανάγκη ίδρυσης Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών

editor

Έτσι θα εορταστούν φέτος οι Τρεις Ιεράρχες στα σχολεία

editor

Προχωρά η διαδικασία για προσλήψεις στο «Βοήθεια στο σπίτι»

admin
28/03/2024 21:47