24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports

Με οχτώ χρυσά γύρισε ο Α.Σ ΑμεΑ “ΚΟΤΙΝΟΣ” από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020

Έσπασε ρεκόρ ο Α.Σ ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020! Τα θερμά συγχαρητήρια μας που με πίστη και τόλμη κατάφεραν αυτά τα σπουδαία αποτελεσμάτα που χρήζουν απομίμησης!

Τα μετάλλια που κατέκτησαν είναι: 8 χρυσά, 1 αργυρό, 1 πανελλήνιο Ρεκόρ και 11 ατομικά στο Πανελλήνιο Στίβου ΑμεΑ, για τα παιδιά του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ».

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Στίβου ΟΠΑΠ 2020 για Άτομα με Αναπηρίες, που διεξήχθη το τριήμερο 31 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ, κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για τα αθλητικά δεδομένα, λόγω του covid-19, με τη συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ».

Η αθλήτρια και οι αθλητές του Συλλόγου, πραγματοποίησαν πολύ σπουδαίες εμφανίσεις, κατακτώντας συνολικά οχτώ (8) χρυσά μετάλλια, ένα (1) αργυρό μετάλλιο, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα, ένα (1) πανελλήνιο ρεκόρ και ένδεκα (11) ατομικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η «πρωτοεμφανιζόμενη» και μοναδική αθλήτρια της αποστολής, Μερσίνα Σαρρίδου (κατηγορία Τ11), κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, με νέες ατομικές επιδόσεις στο Ακόντιο με 10,62 μ. και στη Σφαίρα με 4,72 μ.

Ο Ευάγγελος Λυμβαίος (κατηγορία 32 u20), κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην Κορίνα με 7,03 μ. και στη Σφαίρα με νέα ατομική επίδοση, 1,85 μ.

Ο Φώτης Ντεφίδης (κατηγορία 35), κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, με νέες ατομικές επιδόσεις στη Σφαίρα με 5,88 μ. και στα 1500 μ. με χρόνο 9′ 20” 30.

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος (κατηγορία 36), κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, με νέα ατομική επίδοση στα 1500 μ. με χρόνο 9′ 12” 47 και ένα αργυρό μετάλλιο, με νέα ατομική επίδοση στο Ακόντιο με 14,35 μ.

Ο Γιάννης Τοπτσής (κατηγορία Τ11), κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, με νέα ατομική επίδοση στο Μήκος με 2,10 μ. και πέτυχε νο ατομικό ρεκόρ στο Ακόντιο με 8,96 μ. κατακτώντας την 5η θέση.

Τέλος, ο “πρωτοεμφανιζόμενος” Σταμάτης Παπάζογλου (κατηγορία 20), ήταν 5ος στο μήκος με 4,19 μ. και 6ος στα 100 μ. με νέες ατομικές επιδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες έγιναν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για τα αθλητικά δεδομένα, λόγω του covid-19 και σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας που τηρήθηκε, δεν έγιναν επίσημες απονομές μεταλλίων.

Πολλά συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν σε όλα τα «παιδιά», μεγάλα και μικρά, που συμμετείχαν στη διοργάνωση!

Στη μοναδική αθλήτριά μας Σαρρίδου Μερσίνα

Στους αθλητές, Λυμβαίο Ευάγγελο, Παπαδόπουλο Νικόλαο, Ντεφίδη Φώτη, Παπάζογλου Σταμάτιο και Τοπτσή Ιωάννη.

Στους προπονητές μας, Αγιαννιτόπουλο Αλέξη και Δεληγιάννη Δάφνη.

Στους συνοδούς της ομάδας μας, Κατσίλα Εριφύλη και Λυμβαίο Γιάννη.

Στους γονείς των αθλητών και τα μέλη του Συλλόγου, για τη διαχρονική τους στήριξη.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

EURO 2004: 15χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας

admin

Ξεχώρισε ο ΟΕΓΑ στους Περιφερειακούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής που έγιναν στη Θεσσαλονίκη

editor

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης: Κατέκτησε τρίτο χρυσό στο Λονδίνο

admin
24/04/2024 2:38