20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Σουφλί: Μόλις μπήκε παράνομα στην Ελλάδα, “τσίμπησαν” τον Σύριο με χασίς και ναρκωτικά χάπια

Άλλη μια επιτυχία, με την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σήμερα (31-7-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή Φυλακτού Έβρου.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό από την Συρία, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι εισήλθε παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία, εισάγοντας στην ελληνική επικράτεια ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και πλήθος ναρκωτικών δισκίων.

Συγκεκριμένα, στο σακίδιο που κατείχε ο δράστης βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 353,1 γραμμαρίων και δύο (2) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1.413 ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν.Έβρου: “Η Κυβέρνηση οδηγεί τους εργαζομένους σε απόγνωση”

editor

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης: Κατέκτησε τρίτο χρυσό στο Λονδίνο

admin

Ανακοίνωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα, που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

admin
20/04/2024 0:11