29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

O Γιάννης Στάνκογλου συνάντησε την ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη της Eurovision στον Έβρο

Ο συμπατριώτης μας κορυφαίος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, είχε αποκαλύψει πριν από μήνες ότι η επίσης συντοπίτισσα μας Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπούσε στην φετινή Eurovision, είναι… ανιψιά του. Τότε μάλιστα είχε επισημάνει πως δεν την είχε συναντήσει ποτέ.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε ως πρωταγωνιστή στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», βρίσκεται αυτές τις ημέρες για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Θούριο Ορεστιάδας όπου μένουν μόνιμα οι γονείς του, ενώ η Στεφανία επίσης ήρθε από την Ολλανδία για διακοπές στους παππούδες της που ,έ νουν στο Θούριο (οι γονείς της μητέρας της) και στο Σοφικό (αυτοί του πατέρα της).

Έτσι συναντήθηκαν με τον… θείο της Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος έγραψε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας και την σχετική φωτογραφία με την Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα μας εκπροσωπούσε στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Supergirl», αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναβλήθηκε.

“Εδώ με την ανιψιά μου που μόλις την γνώρισα …ΠΛΑΣΜΑ…#stefaniaeurovisiesongfestival …»

Ο ίδιος ο Γιάννης Στάνκογλου είχε αποκαλύψει πριν από καιρό την άγνωστη συγγένεια του με τη Στεφανία και μέσω social media, είχε παραδεχτεί πως ποτέ δεν είχε συναντήσει την ανιψιά του από κοντά.

 

Related posts

Πρόβα κοστουμιού για τον Σάκη Τανιμανίδη

admin

Ο Νίκος Αγαπηνός και η Μέμα Σιμωνετάτου-Αγαπηνού διασκέδασαν σε bbq party με φίλους!

admin

Αξέχαστη γευστική εμπειρία στο εστιατόριο Beefbar on The Coast

admin
29/03/2024 0:46