20 Μαΐου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: Κλειστό και με σοβαρά προβλήματα, το αναψυκτήριο με αρχαιολογική έκθεση στο Σπήλαιο Τριγώνου

Κλειστό παραμένει το πολύ γνωστό αναψυκτήριο “ΚΟΡΥΦΗ” που βρίσκεται στο χωριό Σπήλαιο Τριγώνου και δεν λειτουργεί.

Ως γνωστόν, στο υπόγειο του βρίσκεται αρχαιολογική έκθεση με διάφορα ευρήματα της περιοχής και όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ”, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση η είσοδος του μουσείου ή της έκθεσης αν θέλετε. Πεσμένοι σοβάδες στην πόρτα της εισόδου, ενώ σύμφωνα με όσα λένε οι ντόπιοι που γνωρίζουν την κατάσταση, υπάρχουν σοβάδες πεσμένοι και το κτίριο δείχνει έτοιμο να καταρρεύσει.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει “ανοίξει” το κτίριο σε διάφορα σημεία, προφανώς λόγω εγκατάλειψης και έτσι είναι ακατάλληλο για λειτουργία και φυσικά επισκεψιμότητα όχι μόνο το μουσείο αλλά και το αναψυκτήριο. Επίσης, λόγω της υγρασίας έχουν καταστραφεί όλες οι φωτογραφίες από τα διάφορα ευρήματα της περιοχής που βρίσκονταν εκεί.

Το ερώτημα που αναπόφευκτα προκύπτει, είναι τι ακριβώς ισχύει και συμβαίνει, με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστό ένα αναψυκτήριο που αποτελούσε σημείο αναφοράς στην περιοχή και τι σκοπεύει να κάνει γι’ αυτό ο δήμος Ορεστιάδας.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: 6.000 νέες θέσεις εργασίας στην ΑΜΘ θα δώσει το δίκτυο φυσικού αερίου

editor

Οι αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση μάσκας από τη Δευτέρα

admin

Ευρωεκλογές: Ποιοι μένουν εκτός Ευρωβουλής

admin
20/05/2022 4:21