25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: Νέο ξενοδοχείο στα Θέρμα αποκτά το νησί

Ένα νέο ξενοδοχείο ετοιμάζεται να αποκτήσει η Σαμοθράκη, αν και φέτος η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει επιπτώσεις και στις τουριστικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Ο ελληνικός τουρισμός έχει βέβαια αναπτύξει τα προηγούμενα χρόνια μια έντονη επενδυτική δυναμική.  Σύμφωνα με το Tornos News, η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης χορήγησε άδεια στον κ. Νεκτάριο Γρηγοριάδη, για ξενοδοχείο 3 αστέρων με πισίνα στα Θέρμα Σαμοθράκης.

Επίσης, ο δήμος Σαμοθράκης τον περασμένο Μάιο σε συνεδρίαση του, εξέτασε όπως αναφέρεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:  “Αίτηση του Γρηγοριάδη Νεκτάριου για σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης  και έγκριση χορήγησης άδειας 2 παροχών ύδρευσης για εγκατάσταση ιδιοκτησία του (ξενοδοχείο 3 αστέρων με κολυμβητική δεξαμενή, βιολογικό καθαρισμό και περίφραξη) στο οικισμό Θέρμα».

Προφανώς πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του τουριστικού καταλύματος “KALISTI SUITES” στον Ξηροπόταμο, ο οποίος δημιουργεί το συγκεκριμένο 3άστερο ξενοδοχείο στα Θέρμα. Εκεί όπου ετοιμάζεται άλλη μια ξενοδοχειακή επένδυση, με την ανακαίνιση του πολύ γνωστού ξενοδοχείου “ΚΑΒΕΙΡΟΣ” που ήταν κλειστό τα τελευταία χρόνια και ήδη άλλαξε χέρια, με τους νέους επενδυτές να είναι γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού και του Έβρου.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Χρυσό Μετάλλιο από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδα σε δύο Καθηγητές του Δ.Π.Θ.

editor

Το Εθνικό φρόνημα των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης μετουσιώνεται σε τέχνη! (video)

editor

Σύλληψη 2 διακινητών

admin
25/04/2024 8:16