29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Με αγιασμό ξεκίνησε την λειτουργία της η ανανεωμένη Παιδική Κατασκήνωση Μάκρης του δήμου Αλεξανδρούπολης (φωτορεπορτάζ)

Με χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε από χθες η ανανεωμένη και εντυπωσιακή Παιδική Κατασκήνωση Δήμου Αλεξανδρούπολης στη Μάκρη.

Το ξεκίνημα της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου έγινε με αγιασμό που τελέστηκε, παρουσία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκου Αραμπατζή, Τραϊανούπολης και Φυσικών Πόρων Ελένης Ιντζεπελίδου, της Προέδρου Κοινότητας Μάκρης Μαριάνθης Μαύρου, του Γενικού Γραμματέα του δήμου Γιάννη Μπόγδη και φυσικά του Προέδρου των Παιδικών Εξοχών και της Κατασκήνωσης Μάκρης Επαμεινώνδα Κουρτίδη. Μάλιστα δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, για την σπουδαία, καθημερινή δουλειά που έκανε με τους συνεργάτες του όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε όλα να είναι έτοιμα.

Παρούσες ακόμα η Διευθύντρια του Tμήματος KOINΩNIKHΣ ΠOΛITIKHΣ KΑΙ IΣOTHTAΣ TΩN ΦYΛΩN Ευαγγελία Τσακιροπούλου και η Προϊσταμένη Τ. Τσακιρούδη. Όλοι ευχήθηκαν καλή και ομαλή κατασκηνωτική περίοδο, ενώ επισκέφθηκαν τους ανακαινισμένους χώρους της Κατασκήνωσης, από τις παρεμβάσεις των Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Πολλές και θερμές ευχαριστίες δέχθηκαν τα μέλη του Πολιτιστικού Εικαστικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, τα οποία πολύ πρόθυμα όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ανανέωσαν ριζικά και καλαίσθητα τους κοινόχρηστους χώρους της Κατασκήνωσης, γεμίζοντας χρώματα και όμορφες εικόνες.

Οι μικροί επισκέπτες αναμένεται να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά στις κατασκηνωτικές περιόδους, με εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματά που έχουν σχεδιαστεί με γνώση και πολλή αγάπη!

Αθλητικές, εικαστικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς κατασκηνωτές, τους οποίους με χαρά καλωσόρισαν στην Παιδική κατασκήνωση της Μάκρης.

Όπως τους τονίστηκε, η φετινή κατασκηνωτική περίοδος μπορεί να μη θυμίζει πολύ την «κλασική κατασκηνωτική ζωή», αλλά τα «μέτρα και οι αποστάσεις» που θα υπάρχουν λόγω κορονοϊού, δεν θα τους εμποδίζουν να δημιουργήσουν εμπειρίες και βιώματα που θα νοσταλγούν τους υπόλοιπους 11 μήνες!

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ηλία Αθανάσιο, για την 20ετή εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά του στην Παιδική Κατασκήνωση Μάκρης του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης υποστηρίζει 100 ιδρύματα

admin

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 3 ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

editor
29/03/2024 16:46