3 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εγνατία Οδός: Παράταση ως 14 Αυγούστου των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα έργα αποκατάστασης Αρδάνιο-ΒΙ.ΠΕ

Την παράταση των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από το Αρδάνιο ως την Βιομηχανική Περιοχή Αλεξανδρούπολης, δόθηκε με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάμπρου Τσιάρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αποφάσισε:

Άρθρο 1ο

Την παράταση ισχύος της ανωτέρω (3) σχετικής Απόφασης μέχρι και την 14-08-2020 προκειμένου    ολοκληρωθούν οι εν θέματι εργασίες.

Άρθρο 2ο

α.     Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 109 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα  με το άρθ.4 του Ν.3861/2010, θα διαρκέσουν μέχρι 14-08-2020 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Εταιρείας «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.» η οποία επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

β.     Η εφαρμογή της παρούσας Απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

γ.     Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης διώκονται και τιμωρούνται κατά τις διατάξεις των άρθρων 3,4 και 104 του Ν.2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 2, 3 και 93 του Ν. 3542/07 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.».-

Κι επειδή οι οδηγοί που δεινοπαθούν επί χρόνια από την τραγική κατάσταση σε ορισμένα σημεία του οδοστρώματος της Εγνατίας Οδού, ας θυμηθούμε πως ήταν το συγκεκριμένο τμήμα που τώρα γίνονται οι εργασίες, στο ρεπορτάζ που είχε κάνει το Evros-news.gr και πολύ εύστοχα το χαρακτηρίσαμε… πίστα μότο κρος το κομμάτι αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κάλεσμα αγροτών & κτηνοτρόφων για συγκέντρωση ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

editor

Χρυσοχοΐδης από τον Έβρο: “Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο & ο φράχτης»

editor

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 70χρονου για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών- Σε 200.000 ευρώ υπολογίζονται τα παράνομα κέρδη του

editor
03/03/2024 9:08