25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Γεράσιμου Κουτσούγερα

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για τον ξαφνικό θάνατο του Διευθυντή της Γυναικολογικής, Μαιευτικής Κλινικής του ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Γεράσιμου Κουτσούκερα, που “έφυγε” σήμερα ξαφνικά από την ζωή.

Ο γνωστός και καταξιωμένος επιστήμονας πέθανε σε ηλικία 66 χρόνων και βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια, τους συγγενείς, φίλους, συναδέρφους που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια μαζί του στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, αλλά και τις ασθενείς στις οποίες προσέφερε τις ιατρικές γνώσεις και υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο όπου οι συνάδερφοι του “έπεσαν” πάνω του και προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου. Πριν από λίγο καιρό του είχε επίσης παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, αλλά το ξεπέρασε, προσωρινά όπως αποδείχθηκε, αφού σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

Σουφλί: Φιλοξενία επισκεπτών στην ανακαινισμένη και ενεργειακά αναβαθμισμένη Ιερά Μονή Δαδιάς

editor

Σύλληψη 21χρονου για οπλοκατοχή

admin

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

editor
25/04/2024 20:00