25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: “Σφαλιάρα” Αποκεντρωμένης κατά Μιχαηλίδη – Απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή του, κατά απόφασης του Γ. Ζαμπούκη

“Σφαλιάρα” από την Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης Παύλου Μιχαηλίδη, αφού απέρριψε ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣΗ ΑΣΚΗΘΕΙΣΑ προσφυγή του κατά απόφασης του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Σύμφωνα με την απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 22 Ιουλίου, ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Ιωάννης Σάββας αποφάσισε:

“Απορρίπτουμε, ως απαραδέκτως ασκηθείσα, την από 15-06-2020 προσφυγή του δημοτικού συμβούλου κ. Παύλου Μιχαηλίδη κατά της με αριθμ. πρωτ.15842/04-06-2020 απόφασης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης περί απευθείας ανάθεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσίας για την καταγραφή και των προτάσεων ολοκληρωμένης στρατηγικής αναβάθμισης του πράσινου της πόλης, προϋπολογισμού 23.560,00€, για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσης απόφασης”.

Μάλιστα στο σκεπτικό της απόφασης ξεφτιλίζει ακόμα περισσότερο τον συγκεκριμένο… μόνο και έρημο δημοτικό σύμβουλο Αλεξανδρούπολης, μετά την καθαίρεση του από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης με απόφαση των πέντε δημοτικών του συμβούλων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο κ.Μιχαηλίδης δεν γνώριζε ότι:

Η εν λόγω απόφαση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης προσβάλλεται μόνο με ένσταση στην αναθέτουσα αρχή ήτοι δήμο Αλεξανδρούπολης και η απόφαση ή παράλειψη της αναθέτουσας αρχής επί της
ενστάσεως ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου. Συνεπώς, απαράδεκτα προσβάλλεται με την παρούσα προσφυγή ενώπιον του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Όπως λοιπόν αναφέρει και η απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης, ο Παύλος Μιχαηλίδης δεν γνώριζε ότι έπρεπε να καταθέσει ένσταση στον δήμο Αλεξανδρούπολης ή στο Διοικητικό Εφετείο. Φαίνεται ότι βλέποντας το νέο… συνοδοιπόρο του στα δημοτικά πράγματα, τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη να καταθέτει συνεχώς προσφυγές, παρασύρθηκε και έκανε το ίδιο, αλλά την… πάτησε. Κάνοντας έτσι… μάγκα τον πρώτο ξάδερφο του, δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Περισσότερες γυναίκες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

editor

Δήμος Σαμοθράκης: Προσλήψεις 7 ατόμων

admin

Σοβαρό τροχαίο τα μεσάνυχτα στην Αλεξανδρούπολη – Στην εντατική ο μοτοσικλετιστής

editor
25/04/2024 1:01