Κοινωνία Τοπικά Νέα

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Γεράσιμου Κουτσούγερα

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για τον ξαφνικό θάνατο του Διευθυντή της Γυναικολογικής, Μαιευτικής Κλινικής του ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Γεράσιμου Κουτσούκερα, που “έφυγε” σήμερα ξαφνικά από την ζωή.

Ο γνωστός και καταξιωμένος επιστήμονας πέθανε σε ηλικία 66 χρόνων και βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια, τους συγγενείς, φίλους, συναδέρφους που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια μαζί του στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, αλλά και τις ασθενείς στις οποίες προσέφερε τις ιατρικές γνώσεις και υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο όπου οι συνάδερφοι του “έπεσαν” πάνω του και προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου. Πριν από λίγο καιρό του είχε επίσης παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, αλλά το ξεπέρασε, προσωρινά όπως αποδείχθηκε, αφού σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.. αγοράζουμε με ασφάλεια!

admin

Ορεστιάδα: Συνέλαβαν διακινητή και λαθρομετανάστες μέσα στα χωράφια στο χωριό Σάκκος

editor

Τι λέει για το εμβόλιο της Astra Zeneca ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΔΠΘ

editor