6 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Τα προβλήματα και αιτήματα της Θράκης, άκουσε μέσω τηλεδιάσκεψης ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Χθες Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης που διοργανώθηκε από τις ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) της Θράκης στο πλαίσιο της δράσης σχετικά με την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας και της οικονομικής ανάπτυξης της Θράκης με βασικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην διάσκεψη παρουσία των Προέδρων των ΔΕΕΠ της Θράκης ,του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Γιώργου Στεργίου , του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, του Γραμματέα Παραγωγικών Φορέων κ. Άκη Μπάφα συμμετείχαν Βουλευτές της Θράκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Α.Μ.Θ. , ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. και επιχειρηματίες της Θράκης οι  οποίοι υπέβαλλαν προτάσεις, αιτήματα και προβληματισμούς στον Υπουργό Οικονομικών. Τη συζήτηση συντόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου για τα περιφερειακά ΜΜΕ κ. Έλενα Σώκου.

Μετά την αποκατάσταση της αδικίας απέναντι στις επιχειρήσεις του τόπου μας με την ρύθμιση του 12% και εν αναμονή λειτουργίας της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη, ήταν μία καλή πρώτη ευκαιρία για τον Υπουργό Οικονομικών να καταγράψει τα θέματα που αφορούν στην ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Θράκη.

Στο πλαίσιο της διάσκεψης η ΔΕΕΠ Έβρου κατέθεσε τα ιδιαίτερα προβλήματα του Νομού ,τις προτάσεις της , τους προβληματισμούς της και έλαβε την υπόσχεση από τον Υπουργό για στοχευμένα αναπτυξιακά μέτρα που θα αφορούν στον Έβρο και την Θράκη.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Νέα γήπεδα τένις & μπάσκετ θα αποκτήσει το Σουφλί

editor

Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

admin

Χρ. Σταϊκούρας από Αλεξανδρούπολη: Στόχος είναι οι υψηλοί και διατηρήσιμοι ρυθμοί οικονομικής μεγέθυνσης

editor
06/12/2022 20:25