29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ενισχύεται ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 είχε γίνει  συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης των Προέδρων ΔΕΕΠ των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη παρουσία του Γραμματέα Π.Ε. κ. Γιώργου Στεργίου και του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, μία πρωτοβουλία του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη και της επικεφαλής αυτού κ. Ιωάννας Γκελεστάθη.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Ακης Παρασκευόπουλος έθεσε τέσσερα ζητήματα στον κο Χρυσοχοϊδη. Ένα από αυτά ήταν και  η αναβάθμιση του εξοπλισμού του εθελοντικού Πυροσβεστικού Σώματος κλιμακίου Φερών.

Ο Υπουργός είχε τονίσει την χρησιμότητα του Κλιμακίου αυτού για την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Φερών και είχε δεσμευτεί για τον άμεσο εφοδιασμό του με ένα Πυροσβεστικό Όχημα.

Πλέον από χθές έλαβε χώρα δεύτερο πυροσβεστικό όχημα και  ενισχύθηκε έτσι  ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών.

Στις προτεραιότητες μας και η κτιριακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων για τη βελτίωση της παραμονής των μονίμων και των εθελοντών πυροσβεστών.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Επτακομματική Βουλή με 165 έδρες στη Νέα Δημοκρατία δίνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σύμφωνα με έγκυρες πηγές

editor

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

admin

Παραμένει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης ο Γιάννης Ναϊτίδης παρά τη διαγραφή του από την παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ

admin
29/02/2024 20:23