21 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ενισχύεται ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 είχε γίνει  συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης των Προέδρων ΔΕΕΠ των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη παρουσία του Γραμματέα Π.Ε. κ. Γιώργου Στεργίου και του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, μία πρωτοβουλία του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη και της επικεφαλής αυτού κ. Ιωάννας Γκελεστάθη.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Ακης Παρασκευόπουλος έθεσε τέσσερα ζητήματα στον κο Χρυσοχοϊδη. Ένα από αυτά ήταν και  η αναβάθμιση του εξοπλισμού του εθελοντικού Πυροσβεστικού Σώματος κλιμακίου Φερών.

Ο Υπουργός είχε τονίσει την χρησιμότητα του Κλιμακίου αυτού για την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Φερών και είχε δεσμευτεί για τον άμεσο εφοδιασμό του με ένα Πυροσβεστικό Όχημα.

Πλέον από χθές έλαβε χώρα δεύτερο πυροσβεστικό όχημα και  ενισχύθηκε έτσι  ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών.

Στις προτεραιότητες μας και η κτιριακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων για τη βελτίωση της παραμονής των μονίμων και των εθελοντών πυροσβεστών.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη ατόμων για παράνομες οικοδομικές ενέργειες

admin

Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στη Σαμοθράκη

editor

Υποδοχή εικόνας Παναγίας Γαλακτοτροφούσας στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως

editor
21/07/2024 4:01