19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Η ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Το φόρουμ-θεσμός για την επιχειρηματική αριστεία «Diamonds of the Greek Economy 2020» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/07/2020), με την καθιερωμένη απονομή των επιχειρηματικών διακρίσεων της «New Times Publishing» και την παρουσίαση της ομώνυμης αγγλόφωνης έκδοσης.

Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. βραβεύθηκε, γιατί αποτελεί μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου, ενώ κατατάσσετε σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στις ισχυρότερες ελληνικές επιχειρήσεις. Με πλούσια εισαγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρρυθμη εξάπλωση στην λιανική αλλά και στην χονδρική πώληση, η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες στο χώρο, επιτυγχάνοντας από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κερδοφορίας και συνεχής ανάπτυξη.

Στιγμιότυπο από την απονομή

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Αντώνης Λακιώτης. Στον χαιρετισμό ανέφερε: «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή για την εξαιρετική δουλειά σας. Να συγχαρώ επίσης όλες τις εταιρείες «διαμάντια της ελληνικής οικονομίας» που βραβεύονται σήμερα. Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε., μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρεία, έχει πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένη πορεία στο χώρο με συνεχή ανάπτυξη και καινοτομίες. Ζωγραφισμένο το επώνυμο μας σε δάπεδα, τοίχους, φορτηγά, αυτοκίνητα και ποδήλατα. Η επιχειρηματική στρατηγική μας στις απαιτητικές συνθήκες της αγοράς, συνιστάται στην διασφάλιση της διαθεσιμότητας μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων και την άμεση παράδοση τους. Η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας. Πάθος, τιμιότητα, εργατικότητα, αστείρευτη αγάπη για τον πελάτη, τους εργαζομένους τους συνεργάτες και το περιβάλλον. Κλείνοντας, στρατηγικοί στόχοι είναι η συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση. Η αγάπη σας είναι η δύναμη μας. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου».

«Diamonds of the Greek Economy 2020»

Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων λόγω των μέτρων προστασίας έναντι στον κορονοϊό —μεταδόθηκε όμως διαδικτυακά—, συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι ξένων πρεσβειών και μεικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Μεγάλη ολονύχτια κινητοποίηση του Λιμενικού για εντοπισμό σκάφους που χάθηκε προς Σαμοθράκη

editor

Επιχείρηση για την διάσωση 17 Τούρκων στον Έβρο

editor

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

editor
19/04/2024 6:02