29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: Εγκρίθηκε η απαγόρευση στάσης, στάθμευσης, μπροστά στο ιδιωτικό ΚΔΑΠΜΕΑ της συζύγου του δημάρχου Β.Μαυρίδη

Η Δημοτική Κοινότητα Ορεστιάδας, σε συνεδρίαση στις 13 Iουλίου 2020 γνωμοδότησε συναινετικά προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ορεστιάδας για την τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων στάσης και στάθμευσης οχημάτων, έμπροσθεν του ιδιωτικού ΚΔΑΠΜΕΑ «Δένδρο της αγάπης», που ανήκει στην σύζυγο του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη.

Την αίτηση υπέβαλλε η κυρία Γαρουφαλίδου Χαρίκλεια, σύζυγος του κ.Μαυρίδη που μαζί με την αδερφή του Αντιδημάρχου Αρχοντή Αρχοντίδη είναι ιδιοκτήτριες του ιδιωτικού, κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπως αναφέρεται στην άδεια του ΚΔΑΠ για παιδιά με αναπηρία. Με αυτή ζήτησε να επιτραπεί η τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων στάσης και στάθμευσης έμπροσθεν της επιχείρησης με την επωνυμία «Δέντρο της Αγάπης ΚΔΑΠΜΕΑ» στην οδό Αγ, Θεοδώρων 53 ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των παιδιών με αναπηρία (ΑΜΕΑ).

Με την θετική γνωμοδότηση, προβλέπεται τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων στάσης και στάθμευσης οχημάτων, έμπροσθεν της επιχ/σης «Δένδρο της αγάπης ΚΔΑΠΜΕΑ», στην οδό Αγίων Θεοδώρων 53, σε μήκος (10) μέτρων για στάθμευση οχημάτων της επιχ/σης και των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΔΑΠΜΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπου Λαλούση σε Θεσσαλονίκη και Θράκη

editor

Επίσκεψη του Αν. Δημοσχάκη στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Σουφλί

editor

Το “ευχαριστώ” της “Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης” στους ανθρώπους & τις επιχειρήσεις που τη στήριξαν

editor
29/03/2024 9:16