29 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Τοπικά Νέα

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Με Ισραηλινό προπονητή προετοιμάζονται οι αθλητές του Badminton για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Με τον Ισραηλινό προπονητή Shai Geffen προετοιμάζονται οι αθλητές του τμήματος Badminton του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, εν όψει της συμμετοχής τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης Badminton έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τον Ισραηλινό προπονητή Shai Geffen.

O Shai Geffen έχει φτάσει ως παίκτης στους 100 καλύτερους του κόσμου, ήταν Νο 1 στο Ισραήλ κατόπιν έπαιξε για 3 χρόνια στην Ιταλία με προπονητή τον Csaba Hamza, κατόπιν συνέχισε στη Βουλγαρία όπου και παντρεύτηκε.

Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής της  Linda η οποία έχει φτάσει μέχρι Νο 20 στον κόσμο. Φέτος και πάλι προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. Επίσης ως προπονητής σχεδόν μηνιαίως κάνει προπονήσεις στην Ιταλία σε συνεργασία με τον Csaba.

Τώρα λοιπόν βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και κάνει camp προετοιμασίας  για 2 εβδομάδες στους αθλητές του Badminton του Εθνικού που θα κατεβούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Ιουλίου.

Οι αθλητές του Εθνικού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν τους στόχους τους, και φυσικά η συνεργασία αυτή θα ανεβάσει και το αγωνιστικό επίπεδο της όλης της ομάδας.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Τα σημεία που μπαίνει ο νέος φράχτης στο νότιο τμήμα του Έβρου

editor

Δήλωση του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνών ΑΜΘ Χρ. Γιορδαμλή για το νέο Αναπτυξιακό νόμο

editor

Συναγερμός από Κικίλια: “Ο Έβρος είναι στο κόκκινο”

editor
29/05/2024 15:37