29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Νέος ειδικός συνεργάτης για το δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη – Ποιος είναι

Έναν ακόμα ειδικό συνεργάτη, τον 6ο, απέκτησε από χθες ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, αφού υπέγραψε την πρόσληψη του η οποία δημοσιεύθηκε και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πρόκειται για τον Θρασύβουλο Τσελεντάκη, πρώην Περιφερειακό Διευθυντή Θράκης της Τράπεζας Πειραιώς, του οποίου οι αρμοδιότητες θα είναι πολλαπλές και μεταξύ άλλων και η οργάνωση και λειτουργία της υπό ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Ανάπτυξης (ΔΕΚΑ) στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, η οποία όμως προσωρινά έχει “παγώσει”, αφού η Αποκεντρωμένη απέρριψε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ίδρυση της, μετά από προσφυγή που κατέθεσε ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Η απόφαση Ζαμπούκη για την πρόσληψη του νέου ειδικού του συνεργάτη, ο οποίος να επισημάνουμε ότι είναι πετυχημένο στέλεχος της ιδιωτικής αγοράς και οικονομίας, με εγνωσμένες ικανότητες, αναφέρει:

“Προσλαμβάνουμε τον Τσελεντάκη Θρασύβουλο του Αριστείδη ως Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου μας, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Β) Καθορίζουμε τις δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα του προσλαμβανομένου ως εξής: Παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών επί οικονομικών θεμάτων, οικονομικής διαχείρισης και λειτουργίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Νομικών του Προσώπων (Ν.Ν.Δ.Δ. «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ»- Δ.Ε.Υ.Α.Α. – Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.) και της οργάνωσης και λειτουργίας της υπό ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Ανάπτυξης (ΔΕΚΑ) στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Παροχή εξειδικευμένων επιστημονικών συμβουλών γραπτά ή προφορικά προς τον Δήμαρχο”.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΝΕΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΖΑΜΠΟΥΚΗ

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Οικισμός στη Ροδόπη ιδρύθηκε το 6.300 π.Χ.

editor

Πνίγηκε ηλικιωμένη σε παραλία της Αλεξανδρούπολης

editor

Γ. Οικονόμου: Εφαρμογή θα προειδοποιεί τους αγρότες για επερχόμενο παγετό

editor
29/03/2024 17:05