3 Οκτωβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Νέος ειδικός συνεργάτης για το δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη – Ποιος είναι

Έναν ακόμα ειδικό συνεργάτη, τον 6ο, απέκτησε από χθες ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, αφού υπέγραψε την πρόσληψη του η οποία δημοσιεύθηκε και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πρόκειται για τον Θρασύβουλο Τσελεντάκη, πρώην Περιφερειακό Διευθυντή Θράκης της Τράπεζας Πειραιώς, του οποίου οι αρμοδιότητες θα είναι πολλαπλές και μεταξύ άλλων και η οργάνωση και λειτουργία της υπό ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Ανάπτυξης (ΔΕΚΑ) στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, η οποία όμως προσωρινά έχει “παγώσει”, αφού η Αποκεντρωμένη απέρριψε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ίδρυση της, μετά από προσφυγή που κατέθεσε ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Η απόφαση Ζαμπούκη για την πρόσληψη του νέου ειδικού του συνεργάτη, ο οποίος να επισημάνουμε ότι είναι πετυχημένο στέλεχος της ιδιωτικής αγοράς και οικονομίας, με εγνωσμένες ικανότητες, αναφέρει:

“Προσλαμβάνουμε τον Τσελεντάκη Θρασύβουλο του Αριστείδη ως Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου μας, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Β) Καθορίζουμε τις δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα του προσλαμβανομένου ως εξής: Παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών επί οικονομικών θεμάτων, οικονομικής διαχείρισης και λειτουργίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Νομικών του Προσώπων (Ν.Ν.Δ.Δ. «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ»- Δ.Ε.Υ.Α.Α. – Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.) και της οργάνωσης και λειτουργίας της υπό ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Ανάπτυξης (ΔΕΚΑ) στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Παροχή εξειδικευμένων επιστημονικών συμβουλών γραπτά ή προφορικά προς τον Δήμαρχο”.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΝΕΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΖΑΜΠΟΥΚΗ

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Κράτα το στόμα σου κλειστό για να σε μπερδεύουν με άνθρωπο

editor

Πυρκαγιά σε πεδίο βολής του στρατού στο Σουφλί

editor

Στήνεται πρόχειρος φράχτης στον Έβρο, απέναντι από τη νησίδα στη Νέα Βύσσα

editor
03/10/2023 1:37