29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης σε Αλεξανδρούπολη & Κομοτηνή

Το Σάββατο 11 Ιουλίου και την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, αποτελούμενο από τον βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνο Χήτα, τον Γενικό Διευθυντή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Ευάγγελο Φανίδη, τον τομεάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων, Δημήτριο Καρακατσάνη και τον τομεάρχη Υγείας, Αθανάσιο Ελευθεράκη, θα περιοδεύσει σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Έβρο.
Ειδικότερα το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020, στις 10:30, το κλιμάκιο του κόμματος θα βρεθεί στην Κομοτηνή, όπου θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης, ενώ στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη, υποψηφίους και σωματεία του Νομού Ροδόπης, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΟΡΙΑ».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη (στις 19:00 – Πάρκο Προσκόπων) όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.
Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020 (στις 10:00) το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα περιοδεύσει στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, ενώ στις 12:30 θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία αλιέων, στο Δέλτα του Έβρου.
Τέλος, ο βουλευτής και τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης, στις 14:30, θα επισκεφτούν τον συνοριακό σταθμό των Καστανιών, όπου θα συναντηθούν με άντρες της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και των Ε.Δ που υπηρετούν στην οριογραμμή Ελλάδας – Τουρκίας.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι κ. κ Χήτας και Φανίδης θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας η χρηματοδότηση του ΚΥΤ στον Έβρο

editor

Ξάνθη: Σφοδρή χαλαζόπτωση, ακινητοποιήθηκαν οχήματα στον δρόμο

editor

Κυρ. Μητσοτάκης: Ιστορική μέρα η σημερινή – Κλείνει ο κύκλος των μνημονίων και ανοίγει νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας

editor
29/03/2024 8:56