25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Που είδαμε τον ηθοποιό Γιάννη Κουκουράκη;

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος είναι επαγγελματίας μιας πιο ευρωπαϊκής κουλτούρας και ανήκει σε μια διαφορετική γενιά κομμωτών.

Το επάγγελμα της κομμωτικής για εκείνον είναι περισσότερο τέχνη αλλά και αφορμή για να ξεκινήσει ένας διάλογος, να συναντηθούν δυο κόσμοι και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους. Γι’ αυτό τα κουρέματα του δεν είναι εμπορικά και στείρα αλλά πάντα είναι εμπνευσμένα από κάποιο κυρίαρχο στοιχείο του πελάτη που έχει μπροστά του.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται σημαντικοί καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων, της πολιτικής σκηνής και φυσικά οι γυναίκες που αγαπά πολύ με έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Γι’ αυτό και πάντα δημιουργεί κουρέματα που προσδίδουν θηλυκότητα και γοητεία στις γυναίκες που τον επισκέπτονται.

Εδώ ο Βασίλης Διαμαντόπουλος στο κομμωτήριο του Vassilis P. Diamantopoulos που βρίσκεται στην οδό Αγ. Δημητρίου 12 στην Κηφισιά, για άλλη μια φορά επιμελήθηκε αποκλειστικά το κούρεμα του πολύ δημοφιλή και ταλαντούχου ηθοποιού Γιάννη Κουκουράκη για τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες, που σημειώνει τρομερή επιτυχία στον ΑΝΤ1.

Related posts

Έλενα Κοκκαλίδου: Η master των επιπρόσθετων βλεφαρίδων

admin

Τραγούδι δώρο του Βασίλη Καρρά στον Νίκο Ρωμανό

editor

Με ομιλίες, βραβεύσεις και μέτρα ασφαλείας η τελετή λήξης της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

editor
25/04/2024 14:35