16 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Το κορυφαίο ψυγείο LG InstaView έφτασε παγκοσμίως το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις

Η καινοτομία με επίκεντρο τον καταναλωτή υπογραμμίζει την ισχυρή θέση της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά ψυγείων.

Το premium ψυγείο InstaView Door-in-Door™ της LG Electronics σημείωσε ένα σημαντικό ορόσημο αυτόν το μήνα, καθώς έφτασε το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις παγκοσμίως από την πρώτη του κυκλοφορία το 2016. Με μέσο όρο πωλήσεων περισσότερα από 700 τεμάχια καθημερινά, αυτό το ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας από την LG είναι τώρα διαθέσιμο σε περίπου 150 χώρες σε έξι ηπείρους.

Το κορυφαίο ψυγείο InstaView Door-in-Door™ της LG Electronics έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλό γαστρονομικό τρόπο ζωής, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Διαθέτει κομψή αισθητική και εύχρηστα χαρακτηριστικά που έχουν λάβει αναγνώριση από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, όπως το Red Dot Design Award και το iF design Award.

«Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της ικανότητας της LG να αναπτύσσει διαφοροποιημένα, υψηλής ποιότητας προϊόντα τοποθετώντας μας στην πρώτη θέση σε πολλές κατηγορίες οικιακών συσκευών», δήλωσε ο Dan Song, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Οι σημερινές οικιακές συσκευές περιλαμβάνουν την τεχνολογία που συναντάμε αντίστοιχα σε έναν υπολογιστή ή ένα smartphone και οι πελάτες μας έχουν εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες από αυτές. Η προηγμένη καινοτομία και η πελατοκεντρική μας προσέγγιση έχει απήχηση στους καταναλωτές με το InstaView να σημειώνει τις ταχύτερες πωλήσεις στην αγορά των ψυγείων».

Το LG InstaView έχει πάρει το όνομά του από το panel που βρίσκεται στην πόρτα του ψυγείου το οποίο μετατρέπεται σε ένα διαφανές παράθυρο με μόλις δύο χτυπήματα πάνω στη γυάλινη επιφάνειά του. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να δουν το περιεχόμενο χωρίς να ανοίξουν την πόρτα, μειώνοντας την απώλεια κρύου αέρα. Μαζί με το InstaView, η τεχνολογία Door-in-Door™ παρέχει εύκολη πρόσβαση σε αγαπημένα ποτά και σνακ, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την έκθεση του κύριου χώρου του ψυγείου στη θερμοκρασία δωματίου, συμβάλλοντας στη μείωση της απώλειας κρύου αέρα κατά περισσότερο από 41 τοις εκατό.

Για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση των ψυγείων InstaView, η LG πρόσθεσε αυτό το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό σε περισσότερες σειρές ψυγείων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των Ψυγείων Ντουλάπα Οριζόντιας

(Multidoor) και Κάθετης Διάταξης (Side by Side). Επιπλέον, η δημοφιλής τεχνολογία InstaView μπορεί τώρα να βρεθεί σε άλλες συσκευές LG, όπως το LG SIGNATURE Wine Cellar και το ThinQ™ Range.

Η διαρκής προσπάθεια της LG να προσφέρει πάντα κάτι παραπάνω στα ψυγεία της μέσω χρήσιμων καινοτομιών οδήγησε στην ανάπτυξη περισσότερων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν έναν πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο γαστρονομικό τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, το Smart Care+ αξιοποιεί το LG ThinQ™ AI για να διατηρεί το φαγητό φρέσκο για μεγαλύτερη διάρκεια, να μειώνει το κόστος ενέργειας και να παρέχει μια πιο εξατομικευμένη υπηρεσία. Αναλύοντας δεδομένα που συλλέγει για ένα επαρκές χρονικό διάστημα, η έξυπνη συσκευή μπορεί να ‘ανιχνεύσει’ μοτίβα συμπεριφoράς και χρήσης επιτρέποντάς της να μειώσει τη θερμοκρασία πριν από περιόδους έντονης χρήσης, προκειμένου να διατηρήσει καλύτερα τη καθορισμένη θερμοκρασία-στόχο. Το Smart Care+ χρησιμοποιεί τα ίδια δεδομένα για τη μείωση της σπατάλης της ενέργειας, θέτοντας αυτόματα το ψυγείο σε λειτουργία εξοικονόμησης κατά τη διάρκεια περιόδων σπάνιας χρήσης, ενώ με το Craft Ice™, οι οικοδεσπότες μπορούν να αναλάβουν το ρόλο ενός έμπειρου μπάρμαν, φτιάχνοντας άψογα ποτά με στρογγυλό πάγο.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000 ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών, τις λύσεις για το έξυπνο σπίτι και για τον έλεγχο ποιότητας αέρα με επαναστατικά προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής και δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς τον χρήστη οικιακά προϊόντα και λύσεις για καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, αποτελεσματική λειτουργία αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα: www.lg.com/gr LG Magazine www.facebook.com/lghellas www.instagram.com/lg_hellas www.LinkedIn.com/lghella

Related posts

Θάνος Πλεύρης: Πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και στη νυχτερινή διασκέδαση

editor

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 26χρονης ημεδαπής για απάτη

admin

Από σήμερα σε ισχύ νέες τιμές σε 18 σταθμούς διοδίων

editor
16/06/2024 17:24