Οικονομία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: Έκπτωση 25% η Zante Ferries στο “Διονύσιος Σολωμός” για Κυκλάδες, ΤΙΠΟΤΑ με το “Αδαμάντιος Κοραής”

Έκπτωση 25% στα εισιτήρια επιστροφής με το άλλο πλοίο της, το “Διονύσιος Σολωμός” που εκτελεί δρομολόγια στις Κυκλάδες κάνει και το διαφημίζει η πλοιoκτήτρια εταιρεία Zante Ferries στην επίσημη σελίδα της, αλλά ΤΙΠΟΤΑ για το “Αδαμάντιος Κοραής” που εκτελεί το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη.

Αναγνώστης που έψαχνε να ταξιδέψει στις Κυκλάδες, μας έστειλε από την επίσημη σελίδα της ναυτιλιακής εταιρείας στο facebook την εξής διαφήμιση-προσφορά:

“Κάντε τη κράτησή σας μέχρι 10/07 & ταξιδέψτε μετ’επιστροφής για Κυκλάδες από 22/06 έως 30/08 & κερδίστε -25% στα εισιτήρια της επιστροφής!
Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος & μαγευτική Σαντορίνη!

Η εταιρεία Zante Ferries, που έχει πάρει και τις δυο αδρά επιδοτούμενες από το Κράτος γραμμές Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Λήμνος (για τους 3 καλοκαιρινούς μήνες αυτή η γραμμή) και μάλιστα με ποσά 5πλάσια από αυτά που ίσχυαν μέχρι πέρυσι, δεν έχει ανακοινώσει το ίδιο στην σελίδα της για την Σαμοθράκη και όσους επιλέξουν να την επισκεφθούν. Βλέπετε στο νησί του Έβρου η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της είναι μονοπώλιο, σε αντίθεση με τις Κυκλάδες όπου υπάρχουν και πολλές ακόμα. Το επισημαίνουμε απλά, γιατί όσοι τα προηγούμενα χρόνια… ούρλιαζαν και έκαναν… ιερό αγώνα επικαλούμενοι… μονοπώλιο Μανούση, τώρα έχουν πάθει χαρακτηριστική… αφωνία.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Έναρξη εγγραφών στη φιλαρμονική Αλεξανδρούπολης

editor

Έβρος: Επιστρέφουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία

editor

Αλεξανρούπολη: Πυρκαγιά σε δρυοδάσος στο Αμόριο Σουφλίου

editor