Κοινωνία

Εγνατία Οδός: Από αυτή την… πίστα μότο-κρος, ξεκινούν την άλλη βδομάδα, εργασίες αποκατάστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του  οδοστρώματος της Εγνατίας Οδού στο νομό Έβρου, το οποίο σε πολλά σημεία βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το εργοτάξιο της εταιρείας “ΑΚΤΩΡ” στην περιοχή Σώστη Κομοτηνής είναι έτοιμο και από εκεί θα κουβαλούν τα φορτηγά την πίσσα και τα υπόλοιπα υλικά, με τις πρώτες εργασίες να γίνονται στο σημείο που βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ μας. Είναι η περιοχή της Ιτέας και πρόκειται για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, η οποία θυμίζει περισσότερο πίστα αγώνων μότο-κρος και λιγότερο δρόμο και μάλιστα ταχείας κυκλοφορίας.

Μπορείτε να διαπιστώσετε και από το ΒΙΝΤΕΟ πόσο επικίνδυνη είναι η οδήγηση σε αυτό τον τραγικό δρόμο. Η κατάσταση αυτή παραμένει χρόνια, η αγανάκτηση των οδηγών είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αφού βλέπουν πως εγκυμονεί κινδύνους για σοβαρά ατυχήματα η Εγνατία Οδός. Πόσο μάλλον, όταν υπάρχουν ήδη τα διόδια της Μέστης και προχωρούν και τα καινούργια στην περιοχή του Αρδανίου.  Όπως λοιπόν υποστηρίζουν οι άνθρωποι της εταιρείας, ως τις 10 Ιουλίου θα αρχίσει η αποκατάσταση του δρόμου, με στόχο μέσα στο καλοκαίρι να ολοκληρωθεί η βελτίωση του σε όλο το μήκος του νομού Έβρου.

Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε, έπειτα από τόσες καθυστερήσεις και τέτοια αδράνεια.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Κλειστό 14 ημέρες λόγω κορονοϊού το Πειραματικό Σχολείο και 2 Τμήματα του 3ου ΓΕΛ

editor

Τρόμος μεσάνυχτα στο Σιδηρώ Σουφλίου – Λαθρομετανάστες έκλεψαν κυνηγετικά όπλα και πυροβολούσαν όταν τους καταδίωξαν

editor

Απαγόρευση αλιείας σε περιοχές του Έβρου

admin