23 Ιανουαρίου, 2022
Πολιτική Τοπικά Νέα

Χ. Δερμεντζόπουλος: Διεκδικώ τη διευθέτηση του ζητήματος των αποσπασμένων αστυνομικών που υπηρετούν με το πρόγραμμα “ΑΣΠΙΔΑ” στον Έβρο

Άλλη μία συνάντηση με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου πραγματοποίησε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος αν συνομιλεί τακτικά μαζί τους για όσα τους απασοχλούν.

“Όταν ξεκίνησα τη θητεία μου, με είχαν επισκεφτεί, πολύ προβληματισμένοι, όπου συζητούσαμε για την ανάγκη ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων με νέους συνοριοφύλακες. Μετά από λίγο καιρό, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, καταφέραμε να βγει η προκήρυξη των 400 νέων συνοριοφυλάκων με σημαντική πριμοδότηση στην εντοπιότητα των υποψηφίων.
Σήμερα, συζητήσαμε για ένα θέμα που εδώ και καιρό μας προβληματίζει, και αφορά την οριστική διευθέτηση του ζητήματος των αποσπασμένων αστυνομικών που υπηρετούν με το πρόγραμμα “ΑΣΠΙΔΑ” στον νομό μας” αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος επισημαίνει πως είναι ένα αίτημα που του έχει μεταφερθεί επίσης από τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας και τονίζει:

“Είναι δεδομένο ότι απαιτείται λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα και προφανώς, όπως και για κάθε δίκαιο αίτημα, δεν θα σταματήσω να διεκδικώ την επίλυση του”.

Πηγή: evros24

Related posts

Σε Διδυμότειχο και Καστανιές ιερούργησε ο μητροπολίτης Δαμασκηνός

editor

Ορεστιάδα: Σύλληψη 2 αλλοδαπών

admin

Αλεξανδρούπολη: H Damco Energy πήρε το “πράσινο” φως από τη ΡΑΕ

editor