Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: Τούρκοι διακινητές μαχαίρωσαν λαθρομετανάστες λίγο πριν περάσουν στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι διευκολύνουν, ακόμα και οι Στρατοφύλακες με τους στρατιώτες, τους λαθρομετανάστες να βρίσκουν περάσματα στον ποταμό Έβρο για να περάσουν στην Ελλάδα, χωρίς να γίνει αποτροπή.
Κάποιοι διακινητές όμως… πιέζουν με κάθε τρόπο από την τουρκική πλευρά όσους θέλουν να περάσουν στην χώρα μας και για κάποιο λόγο εμφανίζονται… διστακτικοί. Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ που είναι σημερινό από την περιοχή των Μαρασίων Ορεστιάδας, από τους συγκεκριμένους που είναι μάλλον Αφγανοί, ο ένας είναι τραυματισμένος με μαχαίρι στο χέρι και ζητούν όλοι μαζί βοήθεια για να τον παραλάβει η αστυνομία και να γίνει η περίθαλψη του.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους λαθρομετανάστες που μόλις είχαν περάσει από την περιοχή του Τριγώνου στην Ελλάδα. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα άτομα που καταφέρνουν και περνούν από διάφορα μέρη του ποταμού Έβρου στην περιοχή μας και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, που ανακοινώνει συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Έβρος: Αναστέλλονται δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω των μέτρων

editor

Χαρδαλιάς για την επιδημία του κορωνοϊού: Απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων

admin

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα στα σύνορα ανακοίνωσε η Κυβέρνηση

admin