24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Έβρος: Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητο που έκλεψαν οι λαθρομετανάστες απ’ τις Φέρες

Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βαρδάρη, βρέθηκε παρατημένο το δεύτερο αγροτικό αυτοκίνητο που έκλεψαν από τις Φέρες οι δυο λαθρομετανάστες, οι οποίοι απείλησαν αγρότη με μαχαίρια και του έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο, κινητό και χρήματα.
Οι εκτιμήσεις είναι πως πρόκειται για τα δυο συγκεκριμένα άτομα, τα οποία με το πρώτο αυτοκίνητο δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν αφού βρέθηκε σε χαντάκι στην περιοχή του Αρδανίου, αλλά κρύφτηκαν και τα ξημερώματα έκλεψαν από την αυλή κατοίκου στις Φέρες δεύτερο αγροτικό, το οποίο μάλιστα ο άνθρωπος είχε φορτωμένο με εξαρτήματα και εργαλεία για να πάει το πρωί στην δουλειά του. Με αυτό λοιπόν, άγνωστο πως το πέτυχαν και από ποιους δρόμους κινήθηκαν, μάλλον ανενόχλητοι στην Εγνατία οδό, έφτασαν ως την Θεσσαλονίκη, το παράτησαν στον Βαρδάρη και πήραν τα κλειδιά.

Ο κάτοχος του ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ότι βρέθηκε το αγροτικό του, προκειμένου να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για να το πάρει. Όμως τόσο η απειλή με μαχαίρια και η ληστεία του αγρότη στις Φέρες, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ χθες το Evros-news.gr όσο και η παρουσία μεμονωμένων λαθρομεταναστών στην περιοχή, προβληματίζουν όπως είναι φυσικό τους κατοίκους.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Βιβλίο για την αδικοχαμένη Ελένη Τοπαλούδη, θα γράψει ο Εβρίτης συγγραφέας Κώστας Τριανταφυλλάκης

editor

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

admin

Ο καιρός σε Μακεδονία Θράκη

editor
24/04/2024 9:10