25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Με ομιλίες, βραβεύσεις και μέτρα ασφαλείας η τελετή λήξης της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Με ομιλίες, του πρόεδρου της Ανθοκομικής Γιάννη Παντελεάκη, του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, και του αντιπροέδρου της Ανθοκομικής Γιώργου Κατσίμπα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, στο Άλσος Κηφισιάς.

Η βραδιά ξεκίνησε με μελωδίες από το πιάνο του Φίλιππου Χίου, διευθυντή της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς Βάσω Τσαλαβούτα, πρόεδρος του Συλλόγου των Κηφισιωτών.

Αλέξανδρος Πρίνος, Μάκης Βορίδης, Γιώργος Θωμάκος Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης Πρόεδρος Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Η Βάσω Τσαλαβούτα πριν δώσει τον λόγο στον Δήμαρχο Κηφισιάς είπε ότι η 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είχε άλλη χροιά από τις άλλες χρονιές καθώς ήταν η 1η Έκθεση που λειτούργησε μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού και σηματοδότησε την επιστροφή στη ζωή και την κανονικότητα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος σε μια συναισθηματική ομιλία αναφέρθηκε στη γλυκιά μελαγχολία που ακολουθεί πάντα μετά τη λήξη κάθε Ανθοκομικής, η οποία συνοδεύεται από το αίσθημα της επιτυχίας και του αποχωρισμού. Στη συνέχεια συνεχάρη τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιάννη Παντελεάκη και όλους όσους εργάστηκαν από διαφορετικά πόστα και ειδικότητες για την επιτυχία της 66ης Ανθοκομικής. Είπε επίσης, ότι το ραντεβού για την επόμενη Έκθεση, ξεκινάει αμέσως με τη λήξη της 66ης με την ευχή ότι θα πραγματοποιηθεί σε μια χώρα πεντακάθαρη υγειονομικά.

Με ομιλίες, βραβεύσεις και μέτρα ασφαλείας η τελετή λήξης της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Αντιπρόεδρος της Ανθοκομικής Γιώργος Κατσίμπας ο οποίος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της εφετινής οργάνωσης λόγω των υγειονομικών μέτρων που έπρεπε να ακολουθηθούν, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιάννη Παντελεάκη που όπως χαρακτηριστικά είπε «έζησε την Έκθεση με πάθος για να μην πάει τίποτα στραβά». Ολοκληρώνοντας την ομιλία του εξέφρασε το αίσθημα υπερηφάνειας για την επιτυχημένη υλοποίηση της 66ης Ανθοκομικής και υποσχέθηκε για έργα υποδομών στο Άλσος Κηφισιάς στο πλαίσιο της αγάπης του που τρέφει για την πόλη, από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.

Μάρκος Πανέττας, Γιώργος Ντάβλας, Ανέστης Νικολέλης (Το Darling on wheels ήταν στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς)

Τη Τελετή Λήξης έκλεισε ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Γιάννης Παντελεάκης ο οποίος δήλωσε ότι η 66η Ανθοκομική Κηφισιάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χάρη μέσα στην απλότητά της. Είχε πάνω από 35.000 επισκέπτες, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, οργανώθηκε για πρώτη φορά η διαδικτυακή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα με πάνω από 70.000 views και η Έκθεση και φέτος ολοκλήρωσε το σκοπό της. Ευχαρίστησε τους Ζέτη Κασιμάτη (αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων), Νίνα Βλάχου (αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων – Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Επιχειρηματικότητας και Πρασίνου), Σταύρο Ζαπάντη (πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου), Μιχάλη Καυγαλάκη (αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας και Ύδρευσης του Δήμου) και Αλέξη Μακρή (αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών, Ενέργειας κι Εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού) για τη βοήθειά τους, καθώς και τους διευθυντές και τους προϊσταμένους και όλο το προσωπικό των υπηρεσιών που προΐστανται. Ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του ΕΟΑΝ και πρώην Δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη, τον Βασίλη Βάρσο και όλες τις παρατάξεις για την υποστήριξή τους. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της Ανθοκομικής Γιώργο Κατσίμπα, όλο το προσωπικό της Ανθοκομικής και ονομαστικά όλα τα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) του Δ.Σ. της Ανθοκομικής.

Άποψη της τελετής λήξης της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Σε κλίμα συγκίνησης το προσωπικό της έκθεσης αλλά και οι φίλοι του πιο ιστορικού θεσμού στο χώρο της ανθοκομίας ανανέωσαν το ραντεβού στο κόσμο των χρωμάτων και των αρωμάτων για την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπέροχη ατμόσφαιρα της τελευταίας ημέρας της 66ης Ανθοκομικής, εμπλουτίστηκε από την παρουσία ρομαντικών μοντέλων αυτοκινήτων μιας άλλης, περασμένης, εποχής. Τα καλοσυντηρημένα οχήματα του Συλλόγου της ΦΙΛ.Π.Α. ξεκίνησαν από την οδό Παναγίτσας, έκαναν το γύρο του κέντρου της Κηφισιάς και στάθμευσαν στο πάνω μέρος του Άλσους όπου θαύμασαν τα καλοσυντηρημένα και σπάνια οχήματα μικροί και μεγάλοι.

Related posts

Η Χριστίνα Αλούπη στην Αθήνα για τη βάπτιση του γιου της

admin

Συνάντηση Προσώπων στο κέντρο της Αθήνας

admin

All stars concert από τον ΟΠΑΠ: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα σε ένα μουσικό υπερθέαμα στις 22 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park – Μαζί τους ο Sin Boy

admin
25/04/2024 18:45