18 Μαΐου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αστυνομικός στην Αλεξανδρούπολη έσωσε τη ζωή δύο συνανθρώπων μας

Την ζωή δύο συμπολιτών μας έσωσε ο αστυφύλακας Μπρίτσος Γεώργιος ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός με την άμεση παρέμβαση του έσωσε έναν 85χρονο ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο αλλά και έναν 25χρονο ο οποίος έπαθε επιληπτική κρίση.

Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης

To Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια το μέλος της και άξιο συνάδελφο Αστ/κα ΜΠΡΙΤΣΟ Γεώργιο, που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης καθώς σε δύο πρόσφατα περιστατικά που έλαβαν χώρα εντός της πόλης μας, με αυτοθυσία, επαγγελματισμό και αίσθημα προσφοράς προς το συνάνθρωπο δίνοντας τις πρώτες βοήθειες σε δύο συμπολίτες μας που είχαν άμεσο κίνδυνο για την ζωή τους και χάριν στην άμεση επέμβαση του, κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας του, κατάφερε να αποτρέψει το μοιραίο.

Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι μας αποδεικνύουν ότι με την αλληλεγγύη και το αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει, προσφέρουν τα μέγιστα προς στο σύνολο αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Έβρος: Ήρθαν με κλεμμένα αυτοκίνητα απ’ την Αθήνα να μεταφέρουν λαθρομετανάστες – Τους συνέλαβαν στο Τυχερό

editor

Έβρος: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό

editor

Ακύρωση συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού

editor
18/05/2022 11:56